Címke: Prézli
Prézli: diós fánkocskák csokoládéval és mézeskalács habbal
Bár nemrég múlt el karácsony és szilveszter, a nagy eszem-iszom időszak, egy jó desszertre általában mindenki vevő. Főleg ha az egyszerű és gyorsan elkészíthető!
Prézli: csirkemáj, körte, balzsamecet
Unod már a rántott vagy a resztelt csirkemájat? Akkor itt az ideje, hogy egy teljesen új ételt varázsolj ebből a tápláló alapanyagból.
Prézli: sütőtökleves csirkemellel és gyömbérrel
A sütőtökleves nemcsak finom, de vitamindús étel a hideg téli napokon. Elkészítése egyszerű, a siker garantált!
Prézli: citrusos túrókrém őszibarackkal és eperrel
Az ünnepek előtt, a karácsonyi készülődés közepette nagy segítség ez a gyorsan elkészíthető, ám annál finomabb desszert.
Játssz és nyerj a Prézlivel egy szakácskönyvet!
Ha szeretnéd meglepni magadat az ünnepek előtt, játssz velünk!
Prézli: oldalas, céklás lilakáposzta, kuszkusz
Legújabb ételünket egy szóval így jellemezhetnénk: szokatlan. Ám amilyen szokatlan, annál finomabb. Ami biztos, kedvence lesz a húsimádóknak és az ínyenceknek is.
Prézli: padlizsánkrém pirítóssal
Az elkövetkezendő hetekben Mérai Józsi grillezett ételeket készít nektek. Tudjuk, a nyár már rég elmúlt és lassan itt a tél, de ki mondta, hogy csak nyáron lehet grillezni?
Prézli: peach melba, egy klasszikus desszert
Egy fantasztikusan finom desszert. Csodásan könnyű, krémes, egyszerre hideg és meleg. Egyszerű, ám annál különlegesebb édességet, mint a Peach Melba nem is lehetne elképzelni.
Ki nyert 4 fős ebédet a Prézlivel?
Egy valaki, aki olvassa az OrosCafé Prézli című főzősorozatát.
Játssz és nyerj a Prézlivel egy ebédet!
Szeretnéd elvinni a családodat egy vasárnapi ingyen ebédre?
Prézli: sült sertéskaraj egy kicsit másképp
Sült sertéskaraj felturbózva. Röviden így is jellemezhetnénk e heti ételkülönlegességünket. Készítsd el, majd zsebeld be a család vagy a barátok gratulációját!
Prézli: francia hagymaleves sajtos kenyérrel
Ha valami gyors, egyszerű, de mégis nagyon elegáns levesre vágysz, próbáld ki a francia hagymalevest. Tápláló, íze legendás, könnyű összeütni, ebédre és vacsorára is kiváló.
Prézli: mákos guba szőlővel, szilvával
Ahány ház, annyi szokás – ez többszörösen igaz a mákos guba elkészítésére is. Mindenki esküszik a maga receptjére: az a legjobb! Lássuk, Mérai Józsi hogyan készíti?
Prézli: leves (vad)körtéből
A hétvégén rendezi meg a művelődési ház a Vadkörte Fesztivált. Mérai Józsi e heti főzőiskolájában is egy olyan étel elkészítésével ismertet meg benneteket, ami stílusosan kapcsolódik a rendezvényhez.
Prézli: saláta, hal és angol pite a menüben
Reméljük az első ételsor elkészítése nem okozott gondot, és már sokan vártátok a másodikat. Ismét egyszerű és különleges ételeket készít nektek Mérai Józsi.
Prézli: sárgadinnye, csirkemell és rétes a menüben
Ahogy ígértük, útjára indítjuk online főzőiskolánkat. Első menüsorunkban három egyszerű, mégis különleges ételt készít nektek/veletek Mérai József.
Prézli újratöltve – főzd ki magadból!
Unod a megszokott húslevest, rántott hússal, tört krumplival, uborkasalátával vasárnapokat? Hamarosan útjára indítjuk online főzőiskolánkat. Kezdőknek, haladóknak, hitetlenkedőknek.
Nádas Gyuri visszatér
Nádas György humorista ismét süt-főz, és miközben aprít, vág, majd fűszerez, egy-két poént is elhint.
Prézli – Nádas Gyurival főztünk (videó)
A Prézli legutóbbi adásában Nádas György egy szerb étel, a pljeskavica elkészítését osztotta meg a nézőkkel. Nézzétek meg, hogyan csinálta.