- hirdetés -

Olvasod az OrosCafé Prézli című főzősorozatát? És szeretnéd elvinni a családodat egy vasárnapi ingyen ebédre? Ha igen, akkor játssz velünk!

Az elmúlt hetekben már több alkalommal olvashattatok jobbnál-jobb recepteket és azt is bemutattuk nektek, mindezen finomságokat hogyan készíti el az OrosCafé szakácsa, Mérai József.

Most nem recepttel, hanem játékkal jövünk. Felteszünk egy főzőtudománnyal foglalkozó kérdést az előző receptek egyikéből. Ha erre helyesen válaszolsz és a sorsoláskor még szerencséd is van, akkor 4 főre szóló vasárnapi ebédmeghívást nyerhetsz a Kossuth utcai Fórum étterembe. (A nyeremény csak az ételre vonatkozik, az italfogyasztást a vendég/nyertes állja.)

A játék a Facebookon fut. Ha játszani és nyerni szeretnél, akkor klikkelj ide. A játék megkezdése előtt rá kell nyomnod a Tetszik gombra, hogy csatlakozz az OrosCafé oldalához, a többit már látni fogod és máris kezdheted a játékot – a Facebookon

A nyereményjátékon azok vesznek részt, akik csatlakoznak a Facebookon az OrosCafé oldalhoz és helyesen válaszolnak a játékoldalon feltett kérdésre.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.