- hirdetés -

Olvasod az OrosCafé Prézli című főzősorozatát? És szeretnéd meglepni magadat az ünnepek előtt egy szakácskönyvvel? Ha igen, akkor játssz velünk!

Mérai Józsi jóvoltából hetek óta jobbnál-jobb receptekkel ismertetünk meg benneteket. Korábban már játszhattatok velünk, akkor egy 4 fős ebédmeghívás volt a nyeremény.

Ezt a könyvet nyerheted!

Most egy újabb játékra invitálunk benneteket, ezúttal egy nagymamáink receptjeit tartalmazó szakácskönyv a tét.

A eddigi receptek egyikére vonatkozóan teszünk fel nektek kérdést. Ha helyesen válaszolsz és a sorsoláskor még a szerencse is melléd áll, akkor egy Finom falatok a Nagyitól című szakácskönyvet nyerhetsz a Tesco üzletsorán található TKK Könyvesbolt jóvoltából. A kiadványban majd 100 recept leírását találod lépésről-lépésre, az almaszószon keresztül a pácolt borjúszeletig – ahogy nagymamáink készítették annak idején.

A játék a Facebookon fut, december 20-ig. Ha játszani és nyerni szeretnél, akkor klikkelj ide. A játék megkezdése előtt rá kell nyomnod a Tetszik gombra, hogy csatlakozz az OrosCafé oldalához, a többit már látni fogod és máris kezdheted a játékot – a Facebookon.

A nyereményjátékon azok vesznek részt, akik csatlakoznak a Facebookon az OrosCafé oldalhoz és helyesen válaszolnak a játékoldalon feltett kérdésre.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.