- hirdetés -

És ismét főzéssel „fenyegetőzik”. A Prézli július 10-i  és 17-ei adásaiban el is készíti kedvenc és „saját ötlet után szabadon” ételeit.Nádas György legutóbbi főzőcskéje után azt ígérte visszatér, hogy ismét főzőcskézzen a Prézliben. A népszerű humorista májusi „alakításakor” a Hotel Corvus Aquaban ismertette meg kedvenc ételével a Prézli nézőit.

Akkor Orbán Johnny, az Aladdin és skodalámpa alapítója, valamint Bara Tibor étteremvezető segítettek Nádasnak a pljeskavica elkészítésében. Rá egy hétre Bara Tibor tanította meg a humoristát a borskéregben sült lazac-pillangóra, és akkor Nádas azzal „fenyegetőzött”, hogy hamarosan visszatér és jófajta pincepörköltet fog készíteni.

Így is tett, ezúttal fiával, Gáborral érkezett. Bár időközben a pincepörköltből- pusztapörkölt lett, a lényegen ez mit sem változtat, ami viszont fontos, Nádas Gyuri most sem hagyta otthon humorát.

A július 17-i Prézliben a humorista egy saját maga kitalált desszertet készít: diós-szilvalekvárral töltött palacsintát, szilvalekváros-szilvapálinkás tejszínhabbal.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.