- hirdetés -

A városi híroldal 2009 óta napi rendszerességgel szolgál friss információkkal Orosháza lakóinak. Ha ön is nálunk tájékozódik a városbéli történésekről, szánjon ránk most egyetlen percet, szavazzon ránk az Év Honlapja idei versenyén.

2009-es indulást követően előbb 2013-ban újítottuk meg az OrosCafét, majd 2016-ban ismét kisebb modernizáláson esett át az oldal. Tavaly nyáron aztán nagyot léptünk: külsőleg képesebbé, belsőleg tartalmasabbá igyekeztünk formálni az OrosCafét.

Olvasóink látogatásaikkal a hét minden napján, a nap 24 órájában visszaigazolják, hogy kíváncsiak a munkánkra, azaz kíváncsak arra, mi minden történik a városban. Az Év Honlapja 2019 versenyre azért nyújtottuk be pályázatunkat, hogy ne csak helyi szinten mérettessünk meg, hanem országosan, a Magyar Marketing Szövetség előtt is.

A szakmai zsűri is válogat, de él a közönségszavazás is, így önök, orosháziak segíthetnek abban, hogy városunk éppen most 10 éves híroldalát is elismerjék. Ha ön is OrosCafé-olvasó, csatlakozzon most: kattintson ide, majd az oldal jobb felső részén lévő számlálóra – pár kattintással sokat tehet azért, hogy híre menjen a helyi értéknek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.