Apa, kezdődik!

- hirdetés -

Főszerkesztőnk bemutatja, mit is látnak most éppen. Merthogy látják, ugye?

Talán ezzel a reklámokból már nagyon jól ismert szlogennel lehetne azt az izgalmat érzékeltetni, amely ma, 2009. szeptember 7-én az OrosCafé.hu online hírportál indulásakor bennünk van.

Poór Csaba vagyok, az Orosházi Média Kft. ügyvezetője, és egyben az Orosházi TV, az Orosházi Élet mellett az OrosCafé.hu főszerkesztője. Köszöntök mindenkit Orosháza első online hírportálján, kellemes böngészést kívánok a legfrissebb hírek között!

Emlékszem még, hogy a kilencvenes években az számított igazán komoly embernek, akinek volt egy „táskatelefonja”. Akkor nem tudtuk elképzelni, hogy ez a „táskafon” majd megváltoztatja életünket, de a kilencvenes évek végén alig lehetett olyan felnőttel találkozni akinek ne lett volna egy maroktelefonja. Ma pedig már majd’ minden háztartásban van internet, és most már ott tartunk, hogy mobilon átszólunk a nagyinak a szomszédba, hogy nézze meg az interneten valamelyik videó megosztóra feltett legújabb családi videót.

Egy ilyen környezetben mi sem tehetjük meg azt, hogy nem haladunk a modern világgal. Az OrosCafé.hu a vezetés, a kollégák folyamatos fejlődési vágyának egy újabb állomása. És valóban most kezdődik! Ez az első nagyobb változás, ami a helyi médiában történik. Közel egy éves előkészítő munka után számos újdonsággal jelentkezünk a televízió és az újság megújítása kapcsán még ebben az évben.

Gyorsan és pontosan

Az OrosCafé.hu oldal fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy mindenki megtalálja majd a saját tartalmát, legyen az akár sport, kultúra, közélet, politika, vallás, gazdaság, programok, érdekességek, fotók, videók.

Az online újságírás egyik legfőbb előnye a gyorsaság! Mi mindenhol ott leszünk, gyorsan, pontosan tájékoztatunk majd mindenkit a legfontosabb hírekről. Érdemes lesz minden reggel velünk kezdeni a napot, és egy csésze forró kávé mellet átolvasni a legfontosabb orosházi és környékbeli híreket, tudósításokat, interjúkat. Ahogyan a kávé, úgy a friss hír is csak zacc nélkül a legjobb. Erre törekszünk mi is: Friss hírek – se több, se kevesebb. Zacc nélkül!

Amilyen izgalommal indult világhódító útjára az akkor még újnak és misztikusnak tűnő mobiltelefon, úgy indul most útjára Orosházán egy teljesen új, nagyreményű média, amely legalább akkora sikert szeretne elérni itt Orosházán, mint a mobiltelefon a világban. Az induláskor sem vállalkoztunk kevesebbre, mint egy online testületi ülés közvetítésre, amelyet szeptember 7-én, hétfőn 9 órától olvashat.

De nem csak mi írhatunk az OrosCafé.hu oldalra! Ahogyan azt más online hírportálokon már megszokhattuk, itt is minden hírhez hozzá lehet szólni, lehet kommentelni. Fent vagyunk a Facebook-on, a Twitteren, és olvashatnak bennünket RSS csatornán is. Mindenhol ott leszünk, mindenről írunk, mindent megmutatunk, mindent a leggyorsabban az OrosCafé.hu oldalon. Hirdetőink előtt is teljesen új világot kínálunk, új megoldásokkal, új lehetőségekkel, új felületekkel, költséghatékonyabb megoldásokkal!

Apa… elkezdődött! Szeptember 7-én elindult… és hogy merre is tart majd ez az új média, az nagyban múlik Önön is, kedves olvasó! Szóljon hozzá, mondja el véleményét, szavazzon hétről hétre, kommenteljen, és tájékozódjon az OrosCafé.hu oldalról!

Kellemes időtöltés, sikeres böngészést!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.