- hirdetés -

Habár rövid a határidő, hisz csak február 28-ig lehet szavazni, mégis megéri kattintani, hiszen az orosházi születésű Rajki Dóra ezzel elnyerheti „Az Év Fiatal Szállodása” cím különdíját. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége még 1992-ben hozta létre a Dr. Menyhárt Lajos Alapítványt, mely 1992 óta támogatja a tehetséges szállodai szakembereket.

Tíz évvel ezelőtt Szegeden még recepciósként dolgozott Rajki Dóra, az Ambient Hotel & AromaSPA, valamint a Corso Hotel Pécs jelenlegi értékesítési és marketing vezetője. Rajki Dóra Orosházán született, innen vezetett az útja mai munkájához. A fiatalszallodas.hu oldalon kiírt szavazáson 11 emberrel versenyez „Az Év Fiatal Szállodása” címért. Rajki Dóra a bemutatkozó videójában elmondja, munkája során a hangok jellemzik számára leginkább a szállodai létet: a csengő, a bőröndök kereke, a lift, az étkezésekhez való előkészületek, a vendégek nyüzsgő hangja. Számára mindez olyan, mint egy második család.

Habár a pályázat nyertesét egy szakmai zsűri választja ki, a közönségszavazással a jelöltek egy különdíjat nyerhetnek. Ezért is érdemes Rajki Dóra neve alatt kattintani a „Szavazom” gombra. A díjat az Év Szállodája és Év Fiatal Szállodása Díjátadó Gálán adják át március 8-án. A pályázat győztese az elismeréssel együtt 1000 eurót nyer, emellett lehetőséget kap, hogy az ország vezető szakembereivel konzultáljon és tagja lehet az „Év Technológiai Újítása” díj szakmai zsűrijének.

Szavazni egészen február 28. este 20 óráig lehet az alábbi linken: https://www.fiatalszallodas.hu/szavazas/

Kiemelt kép: fiatalszallodas.hu

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.