- hirdetés -

Három és fél éve, 2009 szeptemberében indult el az OrosCafé. Az oldal sokunk – készítők és olvasók – életében úgy tűnik, mintha „mindig is lett volna”. Bár mindig nem volt, de amióta elérhető, nagyjából ugyanúgy néz ki. Úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy frissítsünk egyet a megjelenésen.

Korábban az Oroscafé címlapján 14-16 anyag volt látható egyszerre. Ezt a számot úgy igyekeztünk növelni, hogy a címlap maga ne legyen hosszabb és rosszabb sem.

Az új megjelenéssel már 20-24 anyagot láthattok, amikor végigfuttok a címlapra kiemelt tartalmakon. Ráadásul, az eddigi „cikkes” címlapelemeken felül is van bőven válogatnivaló: a címlap alsó részén a hetente jelentkező Fókuszban galériák közt nézelődhettek, a hét legjobb fotóit nézhetitek meg újra, jó nagyban. Alatta pedig az Oroscafé videós tartalmai láthatók. Ez utóbbiból a legfrissebb öt elem anélkül végignézhető, hogy el kellene menni érte a YouTube-ra.

A címlapon túl is történtek változások: igazodva a nemzetközi trendekhez, a teljes OrosCafén megnöveltük a képméretet, így mostantól a cikkekbe illesztett fotók esetén is nagyobban láthatjátok, hogy mi történik Orosházán.

Változott a menürendszer is: összevontunk és egyben bővítettünk. A hasonló tematikájú menüket egymás alá rendeztük, a legnépszerűbb, legolvasottabb sportágak pedig külön menüt is kaptak a sport rovaton belül. Fontos újítás a programajánló, hiszen mostantól nem csak felsorolás szintjén értesülhettek a városi rendezvényekről. Minden egyes program külön bejegyzést kap, bővebb infókkal, képekkel, akár videóval. Ezeket aztán lehet osztani is, hogy minél többen értesüljenek az eseményről.

Mint minden átállás, várhatóan ez sem lesz zökkenőmentes. Előfordulhat, hogy egy-egy tartalmat nem találtok elsőre, vagy valamelyik menü nem működik. A következő napokban azon leszünk, hogy ezeket a menet közben kiderülő hibákat javítsuk. Ha ilyennel találkoztok, írjátok meg nekünk az info@oroscafe.hu címre, vagy egyszerűen kommentben.

Szóval itt a kétezertizenhármasított OrosCafé, használjátok!

Így nézett ki az utolsó OrosCafé címlap a váltás előtt
Így nézett ki az utolsó OrosCafé címlap a váltás előtt

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.