- hirdetés -

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, az orosházi Németh Imre Alapítvány bejutott a rangos Civil Díj 2024 döntősei közé.

Az alapítvány elnöke, Mészáros Melinda elmondta, hogy közel 170 egyesület nyújtott be pályázatot, közülük összesen 27 alapítványt vagy szervezetet választottak ki az országos döntőbe. Egy szakmai zsűri állította össze a döntősök listáját, több kategóriában, a Németh Imre Alapítvány a Legnagyobb hatású projekt kategóriában került a döntősök közé, az elmúlt évek során robotika teremmel és IT-eszközökkel is támogatta a jövő generációját.

Újdonság, hogy idén két körös lesz a szavazás: az első körben május 5-ig lehet szavazni, ezt követően az 5 legtöbb szavazatot kapó szervezet versenyez tovább nulla pontról indulva, egészen május 15-ig. A szavazáshoz Facebook profil szükséges, egy Facebook profilról minden szervezetre körönként egy szavazat adható le, a listát ezen a linken találjuk. Tehát nem muszáj kiválasztania az embernek a kedvenc szervezetét, több szervezetre is szavazhat.

A közönségdíjon túl a döntősöket szakmai zsűri bírálja kategóriánként, a szakmai díjakat és a közönségdíjat ünnepélyes díjátadó gála keretében adjuk át. 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.