- hirdetés -

A nagy helyi média megújulás közepette az OrosCafén is bütyköltünk néhány dolgot. Új háttér, nagyobb betűk, és szerzői profilképek is lettek. Leírjuk, mit miért csináltunk.

Az Orosházi Média Kft nagy megújuláson megy keresztül 2016-ban. Az új logókat és az új megjelenést április 25-én mutattuk be partnereinknek és olvasóinknak.

A változás pedig elérte az OrosCafét is. Az online média soha nem áll le, soha nincs végleges állapot, itt mindig minden változik. Ez történik/történt nálunk is május 10-én éjjel.

Aki figyelmes, reggel észrevehette, hogy letisztultabb lett az oldal. Az eddigi szürkés háttér fehérre váltott. Emellett az olvasás megkönnyítése érdekében megnöveltük az oldalon a betűk méretét. Nagyobbak lettek a címek és a szöveg is jobban, könnyebben olvasható a nagyobb betűk révén.

Látványos változás még, hogy követve a nemzetközi és a hazai trendet, nálunk is megjelentek az újságírók portréi az írásoknál. Innentől kezdve tehát már nem csak azt lehet olvasni, ki jegyez egy egy írást, hanem azt is láthatjátok, hogy néz ki az illető.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.