- hirdetés -

A 2009 őszi indulását követően előbb 2013-ban újítottuk meg az OrosCafét, majd 2016-ban ismét kisebb modernizáláson esett át az oldal. Idén ismét úgy éreztük, itt az ideje az átalakulásnak. Ezúttal nem is csak külsőségekben.

Új megjelenés fogadja azokat, akik megnyitják az OrosCafét. A kor követelményeihez igazítottuk az oldalt. A címlap átalakulása után elsőként az tűnhet fel, hogy sokkal több mindenre lettünk „képesek”: az olvasói igényekhez igazodva mostantól sokkal nagyobb fotókkal illusztráljuk cikkeinket, hogy ne csak elmondjuk, hanem meg is mutassuk, hogy mi történik a városban.

Szintén újdonság a reszponzivitás: a technikai fogalom arra utal, hogy ezentúl ugyanaz a felület fogadja majd, ha számítógépen és ha mobilján nyitja meg az OrosCafét. Ugyanaz, de nem ugyanolyan. Rendszerünk ugyanis automatikusan az ön által használt készülékhez igazítja a megjelenést, így mindig úgy böngészheti a cikkeket, hogy azok a készülékére optimalizált formában jelennek meg.

Ahogy külsőleg, úgy a tartalom terén is igyekszünk változni: a következő hetekben új formátumokat vezetünk be, új tematikával gazdagítjuk Orosháza online életét, sőt új funkciók is várhatók még idén az OrosCafén. A cikkek terén is lesz változás: igyekszünk az eddigieknél is többet adni és még jobban kiszolgálni a városlakók kíváncsiságát.

Az már tényleg csak a ráadás, hogy a modern kinézet és a több olvasnivaló mellett további meglepetéssel is szolgálunk. Szombattól, ha beül az Amadeus Kávéházba, nem csak a baráti beszélgetés témájaként merülhetnek fel napi témáink, hanem a felszolgálótól is kérhet egy OrosCafét – egy kávékülönlegességet, melyet csak Orosházán, csak az Amadeusban ihat. A főtéren pedig egy igazi orosházi-oroscafés fotóhelyszínnel is szolgálunk majd hétvégétől.

Reméljük, jól érzi majd magát megújult oldalunkon. Előfordulhat, hogy egy-egy tartalmat nem talál elsőre, vagy valamelyik gomb nem úgy működik, ahogy eddig. Ne ijedjen meg, nézzen körül, fedezze fel az új OrosCafét.

Ha mindennel elégedett, szóljon ismerőseinek, hogy ők is vessenek egy pillantást az új oldalra. Ha valamivel nem elégedett, akkor pedig szóljon nekünk, és megnézzük, hogy mit tudunk tenni az ügyben. Az info@oroscafe.hu címen vagy Facebook-oldalunkra írt üzenetben küldheti el hibajelzését, észrevételeit.

Az OrosCafé csapata

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.