- hirdetés -

Nem csak Budapesten vagy a Balatonon lehet fesztivált rendezni. Június végén Orosházára is megérkezik egy többnapos programsorozat. A Mizújs, Babám? nevet viselő fesztiválon ismert énekesek és sztárfellépők szórakoztatják majd Gyopárosfürdőn az orosháziakat és környékbelieket.

Az elmúlt évek során számos koncert vagy fellépés helyszíne volt Orosháza, tavaly például a teljesség igénye nélkül fellépett júniusban Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra, júliusban a talán legfelkapottabb magyar előadónak számító Azahriah, az augusztus 20. köré szervezett ünnepségsorozat részeként pedig az Anna and the Barbies, valamint a Wellhello. Ezúttal azonban egy komplett fesztiválnak adnak otthont a Fasor utcai helyszínen felállított színpadok közel 50 fellépővel karöltve.

A Mizújs, Babám? fesztivál oldalán olvasható, hogy június 27-29. között Orosházára érkezik a fiatalabb korosztály által kedvelt előadók közül T. Danny, Curtis, KKevin, L.L. Junior, BSW, Lmen Prala, Bréda Bia, Pixa, Jauri vagy a Nemazalány x Sofi páros. A további bejelentések rendszeresek az oldalon, így nem árt ellátogatni a Mizújs, Babám? Facebook profiljára, ahol az is kiderül, hogy az idősebb korosztálynak is bőségesen kedvezni fognak a szervezők a fellépők tekintetében is. Az előadók összesen három színpadon lépnek fel, de a rendezvény során nappali programokkal is várják a vendégeket a szervezők.

Az imént felsorolt nevek egyébként csak az első bejelentett fellépőknek számítottak, ezt követően előbb a harmadik turnusban a Hiperkarma, Péterfy Bori, a Suncity Brass, Fenyvesi és a Purebeat, a negyedik turnusban bejelentett előadók közül az Aurevoir, Kiss Kevin, Szecsei, CIGGI, Koósz Milán névsorral, míg a legutóbb közzétett bejegyzés szerint a D Session, MRKK, Groovehouse, AV Acoustic, Konyha, Metzker Viktória, JOERJUNIOR, Elektra, Crotter listával egészült ki a fellépők sora.

– A fesztivál alapelve a kikapcsolódás, mindenki talál magának programot, akár egy éjszakai buli a fiataloknak, akár családos program nappal a gyermekeseknek – olvasható a júniusban érkező fesztivál honlapján. A fellépők közül egyébként a legnagyobb eséllyel Curtis koncertjén vehettek már részt az orosháziak, hiszen ő legutóbb 2022-ben állt színpadra a városban, az akkori nyári programsorozat részeként.

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor külföldi meglepetés fellépők is érkeznek majd, de ez most még nem lett megerősítve. Önök kiket látnának szívesen Orosházán fellépni?

A fellépők sora még bővül:

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.