- hirdetés -

Nagy bulival indult a nyár Orosházán, május 28-án este adott koncertet Orosházán Majka és Curtis. Voltak, akik már órákkal kezdés előtt takaróba bújva várták a kezdést. Legutóbb a koronavírus előtt 2018-ban jártak városunkban. Szombaton pedig a több ezer fős közönség elé állhattak ki ismét.

A közönségben a legkisebbektől az idősebb korosztályig mindenki képviseltette magát. A gyerekek szüleik nyakában ülve nézték a pirotechnikától látványos színpadon előadó énekeseket. Olyan is volt, aki lánybúcsúja programjaként választotta Majka és Curtis koncertjét. Mindenki egyszerre énekelte a számukra ismerős dalokat és tombolták ki magukat a koncerten, a hétköznapi fáradalmak után.

– Nagyon sokszor voltunk már itt. Szerintem már hatszor-hétszer felléptünk. Vannak olyan emberek, akik már mondhatni visszatérő vendégeink. Azt nagyon sajnálom, hogy most kifejezetten rossz idő van – mondta Majka.

A koncert elején köszöntették Orosházát, majd Majka megjegyezte nem is érti mit keres az új rendezvénytéren ennyi ember, amikor most van a BL-döntő is. Ők a Real Madridnak szurkoltak, így tegnap este dupla bulit tarthattak, mikor megtudták, hogy nyert a csapatuk.

– Szeretjük a Majkát, mert az időseknek is tud nyújtani nem csak a fiataloknak. Várjuk a koncertet már nagyon, biztos jó lesz – mondta nekünk két szépkorú barátnő, akik mosollyal az arcukon várták a kezdést.

Persze örültek neki, hogy BL-döntő és a kedvezőtlen időjárás ellenére ennyien megjelentek miattuk. Végül az eső is úgy gondolta, hogy nem szakít meg egy ilyen bulit. A hangulat tehát adott volt, a koronavírus után rég volt ilyen program, ahol ennyi ember egyszerre élvezhette a szombat estét.

– Nagyon jó érzés, hogy takarókkal itt várnak, de azért meg ne fázzanak. Ha olyan hideg lesz, akkor nekünk is be fog gyulladni a torkunk, pedig jövő héten az év legfontosabb koncertje vár ránk – utalt Majka és Curtis a jövő heti dupla koncertjükre a Budapest Parkban.

Majka Facebook oldalán nemrég jelent meg egy múltidéző poszt, aminek hatására Curtis vissza is emlékezett, hogy volt idő, amikor Majka első lemezét dedikáltatta, most pedig már együtt állnak a színpadon.

– Majka nagyon szimpatikus nekem. Tetszik ahogy kinéz, az öltözete. Egyik példaképemnek is mondanám – mondta egy fiatal rajongó.

– Már egy ideje itt vagyunk és várunk. Tetszik a stílusa és a zenéi is. Nem voltam még sok koncertjén, de várom már milyen lesz – tette hozzá egy másik fiatal lány, aki másfél órája várt, hogy első sorból élvezhesse a koncertet.

A szabadszájú rapperek több ezer embernek okoztak örömet, és az orosháziak nagyon örültek, hogy végre ismét nagykoncerten együtt bulizhattak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.