- hirdetés -

Felszabadult hangulat, poénok és ütős dallamok jellemezték az Anna and the Barbies gyopárosi koncertjét. A jövőre huszadik születésnapját ünneplő zenekar produkciója alatt mindenki megfeledkezett a stresszről és a problémákról, Pásztor Anna és társainak energiája magával ragadta a közönséget.

Családokkal, barátokkal telt meg Gyopárosfürdő területe augusztus 19-én este. A nyolc órakor induló koncertre rengeteg orosházi és térségi ember érkezett, hogy bulizzanak egy jót a nyár végén. Pásztor Anna és testvére, Sámuel elmondta, igazi ajándék volt számukra az orosházi hangulat.

– Egy hektikus nyárban mindig egy oázis, amikor egy ilyen helyre megérkezünk. Nagyon patent minden, és eszméletlen jól érezzük magunkat, de csak ezután jön a mi részünk, amikor megpróbáljuk mindezt viszonozni, és egy nagy koncertet adni Orosházán – mondta Pásztor Anna mielőtt színpadra léptek. – Mindig van egy kis összekapaszkodásunk, amikor mindenki mond valami furcsát és egy csatakiáltással neki indulunk – tette hozzá testvére, Sámuel.

Az Anna and the Barbies frontembere elmondta, az elmúlt 20 évnek voltak olyan pillanatai, ami arról szólt, hogy szabadon engedték őt, így összművészeti őrületeket teremtett. Az első néhány évvel kapcsolatban kiemelték, a gyerekcipő akkor még fájdalmasan szorított, és kellett idő, amíg végül megérkeztek. – Vannak olyan műfajok, amelyek kimennek a divatból, de mi mindenbe beleharapunk. Az eklektika nem tud kimenni a divatból, úgyhogy valamilyen fiókba mindig beleférünk, habár néha kicsit kilóg a fejem – tette hozzá nevetve Pásztor Anna.

– Szuperül érezzük magunkat, mindig elmegyünk az Anna and the Barbies koncertjeire. Anna személyisége magával ragad, ha jellemezni kéne akkor brutál, vad és szórakoztató. Az összes dalukat szeretjük, amit ők átadnak, azt mindenkinek át kellene élnie. Az egész koncert hangulata olyan, hogy nyugodtan lehetünk felszabadultak, mindent le tudunk adni, ami terheli a lelkünket. Hihetetlen – hangsúlyozta az első sorban álló rajongó.

Egy nagypapa és nagymama unokájukat hozták el a koncertre. Éppen Orosházán nyaralnak, és amikor hallottak a fellépésről nem volt kérdés, hogy eljönnek. – Régóta szerettük volna megnézni őket, ez lesz az első koncertünk. Biztos jó lesz, ha azt a formát hozza, amit a videókon is látunk tőle. Nagyon jó a mondanivalója, valamint zeneileg is zseniális, egyszeri és megismételhetetlen amit csinálnak. Igazán extravagáns előadó, és egy folyamatos, tartalmas pálya van mögöttük, ami a mai világban dicséretes – mondta a nagypapa.

A koncerten a pörgős és néhol lassabb dallamok váltották egymást, melyeket Pásztor Anna humoros történetekkel és kommentekkel fűszerezett, ezzel még inkább feldobva a hangulatot. Az énekesnő egy percre sem állt meg a színpadon, folyamatosan táncolt, grimaszolt, és sétált a bandatagok között, mindezt egy körülbelül 20 centiméteres magassarkú csizmában. Ahogy az egyik rajongó fogalmazott, aki nem jön el, soha nem fogja megtudni, milyen a hangulat egy Anna and the Barbies koncerten, hiszen szavakkal nehéz elmondani.

Fotók: Horváth Bence

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.