- hirdetés -

A Wellhello színpadra lépésének pillanatában egyszerre sikítottak fel a rajongók. Már az első daltól az utolsóig együtt énekeltek, ugráltak, táncoltak a két énekessel, Diazzal és Fluor Tomival, akik óriási hangulatot hoztak az augusztus 20-i ünnepségre. A Gyopároson rendezett koncerten ismert dalokat, poénokat, és Fluor egykori számainak retró szekcióját hallgathatta meg a közönség. A színpad elsötétedése után aztán még egyszer visszatapsolták őket, majd egy közös fotóra is sorba állhatak a két előadóval.

Bulis hangulat, egy igazi élmény várt azokra az emberekre, akik augusztus 20-án este a gyopárosi Termál Kempingbe látogattak. A jövőre tizedik születésnapját ünneplő Wellhello óriási hanggal robbant be a színpadon, mellyel rögtön jókedvet teremtettek.

– Nagyon szeretem a Wellhello vibeját, az érzést amit nyújtanak. Már készülődés közben is, amikor sminkelek például, hallgatom őket, és csodálatos – kezdte az elsősorban álló Dorina. – Jókat lehet bulizni a zenéjükre, ugyanakkor van egy érzelmes oldaluk is. Mindig jókedvűek leszünk a daloktól, a szabadságát érzését adják. Eddig nem voltunk koncerten, nagyon várjuk már, hogy együtt énekeljünk velük. Még kiskorunkban kezdtük el hallgatni a Mizut, aztán a szüleinken keresztül egyre jobban megszerettük a formációt – mesélte a lány, aki családjával és egy barátnőjével érkezett a koncertre.

A közönségben minden korosztályt meg lehetett találni. Egy egészen fiatal rajongó, Petrovszki Boglárka úgy nyilatkozott, nagyon szereti őket, nagyon jól énekelnek, mindent szeret a két énekesben. A koncert kezdete előtt a kordonok mögül mindenki próbálta a színpadra vezető lépcsőt nézni, mikor pillanthatják meg Diazt és Fluor Tomit. A két előadó végül rögtön egy ismert számmal lépett a közönség elé, akik egészen a koncert végéig együtt énekeltek velük.

– Nagyon megfogott minket a zenéjük, már gyerekkorunk óta hallgatjuk őket – mondta egy ikerpár, Vivien és Bianka. – Vidámak, szabadok, boldogok és mindez együttvéve. Mindenről tudnak énekelni, nagyon változatosak, de egyben érzelmesek is. Rengeteg kedvenc dalunk van, a legutóbbi koncertjük is színvonalas volt, biztosak vagyunk benne, hogy most sem okoznak majd csalódást – tették hozzá.

A rap és az ének, Fluor és Diaz egymást váltotta a dalokban, együtt pedig igazán kirobbanó sikert arattak. A tömeg ugrált, kiáltott, integetett, teljes átéléssel hallgatták és táncoltak a Wellhello dalaira, melyek között az ismertebbek mellett azok is felszólaltak, melyeket csak az igazi nagy rajongók tudnak kívülről. A koncert végén aztán a közönségnek sikerült még néhány számra visszatapsolni az előadókat, akik egy kis régi vonalat is becsempésztek a koncertre, így Fluor régi dalai, mint a Mizu, a Partyarc és a Halenda is felcsendült. Az utolsó dal után a rajongók még lehetőségük volt egy-egy közös képet is készíteni az énekesekkel, majd az ünnepi tűzijáték zárta az augusztus 20-i estét.

Fotók: Somogyi Martin

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.