- hirdetés -

Rég nem volt ekkora fesztiválhangulat Orosházán, mint Azahriah július 29-i koncertjén. A 21 éves zenész közel hatezer embert csalogatott ki Gyopárosra, időstől kezdve a fiatalig. A közönség nagy része már délután négy órakor az első sorban állt, hogy onnan nézhesse az este nyolckor kezdődő koncertet. Azahriah Magyarország legfelkapottabb előadójaként kétségkívül megerősítette az orosházi és térségi emberek rajongását.

Óriási érdeklődés övezte Azahriah orosházi koncertjét. Az emberek a négy órai kapunyitás ellenére még fél nyolckor is hosszú sorokban álltak a bejáratnál. A fiatal zenész nem hiába vonzott majdnem hatezer embert Gyopáros területére, dalai a zenemegosztó oldalakon a leghallgatottabbak közé tartoznak, emellett novemberben kezdi meg európai turnéját is, ahol hét országot látogat meg.

– Nem tudom mi fogott meg benne, hogy őszinte legyek. A zenéi valami borzasztóan szuperek, így ez a koncert is biztos nagyon jó élmény lesz – kezdte Viki. – A családommal, párommal jöttem. Nagyon várom a Mindegy című számát, valamiért nagyon megfogott, amikor meghallom mindig sírhatnékom támad. Tényleg nem tudom megfogalmazni miért, egyszerűen csak magával ragadott – hangsúlyozta.

A koncertre többen érkeztek családjaikkal, a legfiatalabb rajongók még épp csak totyogtak az emberek között, míg az idősebbek gyermekeikkel együtt énekelték az előadó dalait. Éva is két lányával, egyikük párjával, valamint férjével jött megnézni az ismert előadó fellépését. Elmondása szerint az egész lényét szeretik a 21 éves zenésznek.

– A személyisége, a mondanivalója, minden megfogott. Úgy gondoljuk, hogy elég értékes ember. Még a hét éves gyermekem is kívülről fújja a szövegét, a három korty című dal a kedvencünk. Olyan mély érzéseket ad a világról, nagyon jól látja azt a vonalat, amerre haladunk, ő a jövő generációja – emelte ki az édesanya. – Még nem voltunk koncertjén, így örülünk, hogy itt van a közelben. Fogunk énekelni is, habár elég gyorsak a szövegei – tette hozzá mosolyogva.

A közönség első soraiban találkoztunk a legelhivatottabb rajongókkal, akik a négy órai kapunyitás után rögtön előre szaladtak, hogy biztos közelről éljék át a koncert élményét. Köztük Zselyke és Laura is már egy nappal a fellépés előtt tudta, hogy bármi történjék is, ők az első sorban fognak állni. – Mindent! – vágta rá egyszerre a két lány a választ, arra kérdésre, mit szeretnek Azahriahban. – Ez az első koncertünk, remélem nagyon jó lesz. A kapunyitáskor én voltam az, aki idesprintelt. Nagyon szerettem volna itt állni, ezért korán jöttünk – mondta Zselyke, akinek egyedi készítésű pólóján kedvenc számának dalszövege volt olvasható.

A koncert kezdetekor aztán mindenki egyszerre sikított, amikor meglátták Azahriaht a színpadon. A közönség már az első hangokból felismerte a dalokat, így mindet együtt énekelték az előadóval.

Fotók: Horváth Bence

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.