- hirdetés -

Pajkó László és Mihály Zsolt személyében két, az orosházi szurkolók számára már ismerős kézilabdázó leigazolását jelentette be közösségi oldalán az Orosházi FKSE-Linamar csapata.  

Az elmúlt hetekben részletesen bemutattuk az Orosházi FKSE-Linamar kézilabdacsapatának friss igazolásait. Kiderült, hogy a következő szezontól Takó Dániel, Kiss Roland, Molnár Sándor, Antal Szabolcs és Kovács Bence is zöld-sárgában játszik majd, valamint számos csapattag szerződést hosszabbított a gárdával. Így tett a napokban az irányító poszton játszó Bella Csaba, valamint a kapusposzton kézilabdázó Varga Imre, aki tavaly kapta meg a bizonyítási lehetőséget a felnőtt csapatban.

Bella Csaba és Varga Imre is hosszabbított (Fotó: OFKSE Facebook)

Június végén újabb két játékos átigazolását jelentette be Facebook-oldalán a klub, melynek a különlegessége, hogy mindketten kézilabdáztak már korábban orosházi színekben. Hét év után tért vissza a kapuba az egyesület saját nevelésű játékosa, Pajkó László. A 30. éves kézilabdázó Orosházán járta végig az utánpótláscsapatokat, majd a felnőttek között is bemutatkozhatott. Élvonalbeli tapasztalatait a 2014/2015-ös szezontól a Balmazújváros csapatában bővítette, majd a 2016/2017-es idénytől a Békéshez igazolt.

Pajkó László itt még balmazújvárosi színekben (Fotó: haon.hu)

Itt 5 szezont töltött el, érdekesség, hogy ezalatt minden szezonjában szerzett gólt a bajnoki mérkőzéseken, a legtöbbet, szám szerint hatot a 2018/2019-es szezonban. Szintén nem ismeretlenül érkezik Orosházára a 23 éves Mihály Zsolt, aki korábban már két szezonon keresztül is erősítette az OFKSE csapatát. A 2017/2018-as idényben még az ifjúsági csapatban is nagy szerepet kapott, de a felnőttek között is gyűjtött tapasztalatot. A következő 2018/2019-es idényben pedig góljaival sokat segített az akkori NB1/B-s bajnoki cím kiharcolásában és ezáltal a feljutásban.

Mihály Zsolt Székelyudvarhelyről érkezik (Fotó: OFKSE Facebook)

Ezt követően Székelyudvarhelyre igazolt, ahol a legutóbbi két idényt töltötte, most azonban ismét zöld-sárgában folytatja pályafutását.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.