- hirdetés -

Újabb medencéket vehetnek használatba a fürdőzők Gyopárosfürdőn. Szombattól már kinyit a kacsás és a toronymedence, július elsejétől pedig már az élményfürdő és a szaunák is látogathatók.

Nem is olyan rég még arról számoltunk be, hogy az idei strandszezon más lesz mint a többi. Szigorú szabályokat betartva élvezhetjük Gyopárosfürdő medencéinek vizeit. A fürdő június 13-án nyitott ki korlátozott kapacitással, csak a szabadtéri medencéket használhatták a fürdőzők, de hétvégétől a parkfürdő teljes egészében működik.

– A kacsás medence karbantartása, hibás csempéinek cseréje megtörtént, már töltődik vízzel. Ugyanez a helyzet a toronymedencével és a mellette található gyermekmedencével is. Ezek már megteltek vízzel, jelenleg beforgatjuk, szombattól pedig fürdőzhetnek benne a vendégeink – sorolta Benkő Ferenc, a fürdőért felelős Orosházi és Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója.

Fotó: Kecskeméti Krisztina

Hamarosan tovább bővülnek a lehetőségek, hiszen az eddigi korlátozások feloldásával július elsejétől az élményfürdő fedett részét is megnyithatják a vendégek előtt. Jelenleg itt is az előkészületek zajlanak.
Benkő Ferenc elmondta, hogy a strandolás mellett komoly az érdeklődés a szaunaparkjuk iránt is.

– Jövő szerdától ezeket is üzembe helyezzük, ahogy elindul a gyógyászati részlegünk is. A korábban felírt gyógyászati kezeléseket újra kiíratva vehetik igénybe a gyógyulni vágyók – tette hozzá a vezérigazgató.

Néhány biztonsági szabály továbbra is érvényben marad – mutatott rá Benkő Ferenc.

Fotó: Rosta Tibor

Arra kéri a fürdőbe érkezőket, hogy a pénztárnál továbbra is tartsák be a korábban előírt másfél méteres távolságot. A fürdő munkatársai továbbra is maszkban és plexi mögött fogadják a látogatókat. A félóránkénti fertőtlenítést továbbra is szigorúan betartják a vendégek biztonsága érdekében. Jó hír, hogy a medencékben tartózkodók létszáma nem lesz korlátozva.

A vezérigazgató felhívta a figyelmet, hogy most hétvégén még kedvezményes a belépőjegy, amellyel az élményfürdő medencéi is látogathatók.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.