- hirdetés -

Jelentős kedvezményt kapnak Gyopárosfürdő vendégei közül azok, akik még nem töltötték be 14. életévüket. A strandfürdő szolgáltatási május 17-től vehetők igénybe, ekkor lép életbe az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt., valamint a város önkormányzata által biztosított kedvezmény. A részletekről a város alpolgármestere, Bojtor István beszélt.

– Örömmel tájékoztatjuk Orosháza lakosságát és a Gyopárosfürdőre érkező vendégeinket, hogy az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt., mint a fürdő üzemeltetője egy olyan javaslattal keresett meg minket, amit örömmel támogattunk. Május 17-től, amikor a tervek szerint kinyit a strandfürdő, elindul a nyári szezon, a 14 év alattiak ingyenesen léphetnek be és vehetik igénybe a fürdő által nyújtott szolgáltatásokat – nyilatkozta az alpolgármester.

Bojtor István hozzátette, hogy ezt a lehetőséget az orosháziak mellett minden érkező vendégre kiterjesztették, így minden 14 év alatti gyermek ingyenesen léphet be a strandfürdő területére. Ehhez mindössze annyit kell tenniük, hogy hoznak magukkal egy érvényes személyi igazolványt vagy egy másik olyan okmányt, ami bebizonyítja, hogy még nem érték el a 14 éves életkort.

– Ezzel egy kicsit a türelmüket is szeretnénk megköszönni a gyerekeknek az élményfürdő időszakos bezárása miatt, remélhetőleg minél többen igénybe veszik a fürdő szolgáltatásait május közepétől kezdve és találnak maguknak megfelelő elfoglaltságot – nyilatkozta az alpolgármester.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.