- hirdetés -

A mai napon az orosházi Fidesz állást foglalt a korrupciót támogató működés mellett nem kívánták még csak meghallgatni sem a korrupcióellenes javaslatot írja a Közösen Orosháza Városáért Mozgalom frakcióvezető-helyettese.

Sebők Éva közleményében úgy fogalmaz, hogy az orosházi fideszes képviselők egyöntetűen utasították el még a vitáját is annak a javaslatnak, amely nem csak a korrupciót nehezítené meg, de hatékonyabbá tenné a város működését (ezáltal komoly pénzeket spórolna a városnak) és előkészítené azt, hogy Orosháza lassan át tudjon lépni a XXI. századba.

A sajtóközleményben olvasható, hogy nem csak nem támogatták a kezdeményezést, de nem is voltak hajlandóak érdemben meghallgatni az előterjesztés mögötti érveket, előnyöket és indoklást. Ironikus, hogy csak a mai napon öt különböző alkalommal merült fel olyan kérdés, amely során abszolút használni lehetett volna a kezdeményezést.

Az elkövetkező időszakban be fogjuk bizonyítani, hogy az orosházi Fidesz képviselőinek az építő munkát ellehetetlenítő hozzáállása hogyan fog hosszútávon mérhető és komoly anyagi kárt okozni a városnak – zárta közleményét Sebők Éva.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.