- hirdetés -

Rövid ünnepség helyszíne volt csütörtök délután a Békés Megyei Kormányhivatal mezőkovácsházi kormányablaka. A százötvenezredik ügyfelet köszönthették. A nevezetes eseményen jelen volt Erdős Norbert államtitkár és dr. Takács Árpád kormánymegbízott.

Békéscsabai állandó lakcím ügyintézésre érkezett a kormányablakba Rácz Renáta. Mint elmondta, lakcím változás bejelentés miatt érkezett. Jelenleg Mezőhegyes és Békéscsaba közt ingázik nap, mint nap, de hamarosan a megyeszékhelyre költözik. Hozzátette, hogy hivatalos ügyeit szereti ennél a kormányablaknál intézni, mert gyorsak, rugalmasak, hozzáértők és udvariasak az itteni dolgozók.

Erdős Norbert rámutatott, hogy a magas ügyfélszám is alátámasztja a kormányablakok létjogosultságát. Fontosnak tartja, hogy egy helyre koncentrálódjon az ügyintézés. A kormányablakokban 2500 féle ügykört intézhetnek a lakosok.

Fotó: Horváth Bence

– Jól látszódik, hogy a magyar közigazgatás jól működik. A kormányablakokban, egy helyen 2500 féle ügykört intézhetnek a lakosok. Bízom abban, hogy a jövőben is, a magyar közigazgatás megújítása tovább tud haladni a megkezdett úton – tette hozzá Erdős Norbert

Rácz Renáta a nevezetes esemény alkalmából egy emléklapot vehetett át dr. Takács Árpád kormánymegbízottól, Erdős Norbert államtitkár pedig egy virágcsokorral kedveskedett a mezőkovácsházi kormányablak 150 000. ügyfelének.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.