- hirdetés -

Hétvégén indul Gyopárosfürdő egyik legnépszerűbb programja, a Családi Csobbanás. Július 6-tól a hónap minden hétvégéjén várják a családokat.

Az Orosházi Nyár programsorozat már második éve színesíti a város kulturális palettáját. Májusban az Irigy Hónaljmirigy koncertjével kezdődött a négy hónapon át tartó rendezvénysorozat, de színpadra lépett már Hobo, és az Emelet együttes is, most pénteken pedig Szikora Robi szórakoztatja a főtérre kilátogatókat.

A nyári rendezvénysorozat azonban nem csak a belvárosra és a koncertekre korlátozódik, hiszen most hétvégén Gyopárosfürdőn indul az előző években is sikeres Családi Csobbanás. Az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a kisgyermekeknek babajátszóházzal, és különböző gyermekműsorokkal – mint mesedélután vagy bábjáték – készülnek. A nagyobbak a kézműves foglalkozásokon és ügyességi vetélkedőkön találhatják meg számításukat.

– Minden adott, hogy itt a fürdőben is tartalmas, színes programokkal kedvezzünk vendégeinknek. Első alkalommal július 6-án 16 órától kézműves foglalkozásokkal és babajátszóházzal, 17 órától pedig Évi tündér gyermekműsorával várjuk a vendégeket – tájékoztatta lapunkat Benkő Ferenc.

A tematikus napokkal, illetve az Orosházi Nyár 2019 programsorozattal kapcsolatos további információk és részletek az OrosCafé programajánló rovatában megtalálhatók.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.