- hirdetés -

Szikora Róbert és az R-GO együttes érkezik július 5-én koncertezni a város főterére a 2019-es Orosházi Nyár keretében. A hétvégén veszi kezdetét az elmúlt évek során hagyományossá váló Családi Csobbanások sorozata, július 6-án 16 órától várják az érdeklődőket Gyopárosfürdőn.

Koncertek sokaságával készültek idén is az Orosházi Nyár szervezői. A rendezvénysorozat május 18-án indult el, először az Irigy Hónaljmirigy koncertjére telt meg a főtér. Az egyik legismertebb magyar könnyűzenei együttes után a Jazztelen, Földes László Hobo, az Acoustic Planet és az Emelet együttes lépett fel eddig Orosházán.

Ezúttal a megszokott szombati esti időpont helyett július 5-én, péntek este 20 órára várják a zenekedvelőket a főtérre a szervezést lebonyolító Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt., valamint a Petőfi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársai. Ezúttal a csikidám koronázatlan királya, Szikora Róbert és együttese, az R-GO érkezik.

Az eddigi koncertekre sokan kilátogattak, július 5-én az R-GO érkezik (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A zenekart Szikora 1982-ben alapította, miután kilépett a Hungária együttesből. Egészen 1994-ig koncerteztek, majd ezt egy 6 éves szünet követte, mígnem 2000-ben új felállással folytatódott az R-GO története.

A koncert mellett a hétvégén indul a Családi Csobbanás rendezvénysorozat is, melyre szombaton 16 órára várják az érdeklődő gyerekeket és szüleiket. Elsőként kézműves foglalkozásokkal és babajátszóházzal, valamint Évi tündér gyermekműsorával készülnek a szervezők.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.