- hirdetés -

Ma töltöttük be a kilencedik évünket. Születésnapunk alkalmából visszatekintünk az elmúlt esztendőkre, felidézve a hírportálunkon megjelent legelső írásokat, a kilenc év alatt legtöbb olvasót vonzott cikkeket. Ünnepi bejegyzésünkkel múltidézésre invitálunk kicsiket és nagyokat.

Apa, kezdődik! Ezzel a címmel jelent meg Poór Csaba, az akkori Orosházi Média Kft. volt ügyvezetőjének, az Orosházi Élet, az Orosházi Városi Televízió és az OrosCafé egykori főszerkesztőjének köszöntő írása 2009. szeptember 7-én a frissen elindult hírportálunkon. Az egykori ügyvezető így fogalmaz írásában: Az OrosCafé.hu oldal fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy mindenki megtalálja majd a saját tartalmát, legyen az akár sport, kultúra, közélet, politika, vallás, gazdaság, programok, érdekességek, fotók, videók – mai szemmel nézve, ezt sikerült elérni.

Azóta eltelt 9 év, 108 hónap, 3286 nap és 78895 óra. Ez idő alatt igyekeztünk érdekes, kacagtató, vagy éppen könnyfakasztó cikkekkel színesebbé tenni az orosházi és a város környéki olvasók minden napjait. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy több mint 26000 írást jelentettünk meg.

Jöjjön egy kis múltidézés. Indulásunk napján a következő cikkek jelentek meg az OrosCafén:

Apa, kezdődik!

Autós és kerékpáros ütközött

Razzia az utakon

Orosházi kézis siker Szegeden

Örömtelinek indult, tragédiába torkollott

Nincs meg a gyilkos – egymilliós vérdíj

Az elmúlt közel egy évtizedben az érdekelte olvasóinkat legjobban, hogy ki is fizeti a vízmérőcserét. Többek figyelték érdeklődve a rákóczitelepi lövöldözésről született tudósításunkat, valamint a hatalmas károkat okozó, 2017 nyarán lecsapott vihar.

Fennállásunk óta több változás is végbement az oldalon. Legutóbb augusztus 15-én újult meg hírportálunk, ahol nem csak a hírek, hanem a képek is beszélnek. Hogy még közelebb kerüljünk olvasóinkhoz, létrejött az OrosCafé kávékülönlegesség.

Születésnapunk alkalmából mi szeretnénk megajándékozni titeket, kedves olvasóink! Orosháza főterén 16 órakor kezdetét veszi az OrosCafé születésnapi buli, ahová mindenkit szeretettel vár csapatunk.

Gyere el Te is,  és ünnepelj velünk!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.