- hirdetés -

Sztárvendéggel, meglepetésekkel és persze tortával készülünk közelgő születésnapunkra, amelyre természetesen minden olvasónkat várjuk kicsiktől nagyokig. A partit szeptember 7-én tartjuk Orosháza főterén.

Egy szülinap mindenki életében fontos mérföldkő, a miénkben is. Szeptember 7-én éppen kilenc éve lesz, hogy elindult online felületünk, az OrosCafé. Azóta több tízezer hírrel, számtalan fotóval, információval szolgáltunk, és szolgáltuk Orosházát, valamint a környező településeket. Önöket, kedves olvasóink.

Most, hogy kilenc évesek leszünk, szeretnénk megköszönni a sok kattintást, a kedves szavakat, sőt a kritikát is, éppen ezért várunk mindenkit szeptember 7-én délután 4 órától a Főtérre.

Különösen várjuk azokat, akik hozzánk hasonlóan kilenc évesek, vagy 2009-ben kötöttek házasságot, netán pontosan 2009. szeptember 7-én születtek. Számukra külön meglepetéssel készülünk, ezért kérjük, hogy jelentkezzenek a molnar.istvan@oroscafe.hu e-mail címen vagy akár személyesen a szerkesztőségben.

A parti délután 4 órakor kezdődik, 15 perccel később pedig már Pribelszki Norbi énekel majd a színpadon. Műsorát követően köszöntjük a szintén szülinaposokat, és persze nem marad el a torta sem. Ficsor Zoltán mestercukrász álmodta meg és készíti el, úgyhogy garantáltan finom lesz.

Természetesen azt sem bánjuk, ha minderről Ti/Önök is készítetek/készítenek fotókat. Ha ehhez bebújtok/bebújnak a Főtéren felállított kávécsészébe, annak külön örülünk. Ha pedig fel is kerülnek ezek a képek a Facebookra, vagy az Instagramra a #oroscafe vagy a #oroshaza hashtagek használatával, akkor igazán boldogok leszünk.

Hogy senki ne feledkezzen meg a szülinapunkról, ezért az elkövetkező napokban több kedvcsináló videó is megjelenik majd az OrosCafén.

Találkozzunk szeptember 7-én a Főtéren!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.