- hirdetés -

Nincs nő, aki ne lenne kíváncsi arra, mit lehetne kihozni az ő adottságaiból. Nincs nő, aki ne vágyna arra, hogy egy profi gárda körülvegye, és címlapsztárt csináljon belőle. Most Önnel, veled is megtörténhet a csoda!

Egy szuper, új frizura festéssel vágással, szárítással, személyiséghez illő smink és egyéniséget tükröző ruha. Ezt kapja a nyertes hölgy, sőt e mellé még egy fotózást is, hogy az élmény örökre megmaradhasson.

Orosházi vállalkozók fejéből pattant ki az átalakító nyereményjáték ötlete, Rékasiné Tóth Tímea fodrász, Földesi Vanda kozmetikus, Dénesné Polyák Ibolya üzletvezető fogott össze. Céljuk közös: önbizalmat szeretnének adni a szerencsés, kiválasztott hölgynek. Akciójuk egy felhívás is arra, hogy ne féljünk megmutatni a nőiességünket! A fotókat Szalay Krisztián készíti majd el.

A játékra bárki jelentkezhet, erre a szépségipari szakemberek Facebook és Instagram oldalán van lehetőség egészen szeptember 30-áig. Eddig mintegy 60 hölgy osztotta és lájkolta a bejegyzést, de még 9 nap áll rendelkezésre. Mi is nagyon várjuk az eredményhirdetést, melyről mindenképp beszámolunk majd olvasóinknak.

Kiemelt kép: Illusztráció (Forrás: pixabay.com)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.