- hirdetés -

Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltje ma Orosházán kampányolt.
Kedd délután Muszka Kálmánné, az MDF helyi jelöltje és Pleskó Pál kampányfőnök fogadta a Magyar Demokrata Fórum miniszterelnök-jelöltjét, Bokros Lajost Orosházán, a párt Pacsirta utcai irodájában. Jelen volt még Nagy Béla, megyénk hetes körzetének jelöltje. Bokros a sajtótájékoztatón a párt programja kapcsán azt hangoztatta, ez a program képes a leghatékonyabban kezelni  a társadalmi, kulturális, morális és gazdasági válságot.
A Csak az ország szlogenről elmondta, azt fejezi ki, hogy nem a pártok számítanak, hanem az ország felemelkedése.
– Ezt pedig az szolgálja legjobban, ha olyan programot hajtunk végre, amelyik ellentmondások nélkül megvalósítható az ország javára. Az a párt, amelyik ilyen programot kínál, érdemes a szavazatokra. Az MDF ilyen párt – nyilatkozta az OrosCafé-nak.

Bokros: Elhúzódik a válság (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Bokros: Elhúzódik a válság (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Bokros bizakodva tekint a vasárnapi választás elé.
– Bejut az MDF a Parlamentbe, ott lesz az elkövetkezendő négy évben a hivatalos magyar politikában. Ez azért is fontos, mert ismét óriási csalódás vár az országra, nem lesz kolbászból a kerítés. A válság nemzetközi szinten is elhúzódik és a magyar politikai osztálynak változatlanul nincs receptje arra, hogyan kell ezt a válságot kezelni.
Kifejtette, két fontos feladata lesz a Parlamentben a pártnak. Az egyik, hogy görbetükröt tartson a mindenkori kormány tevékenysége elé, mert sok olyan felelőtlen ígéret hangzott el a választási kampányban, amelyek megvalósítása kárt okozna az országnak. Úgy vélte, hogy az MDF-en kívül az összes többi leendő ellenzéki párt ezeknek a felelőtlen ígéreteknek a beváltását szorgalmazza majd, ezért az MDF-nek ezzel szemben is fel kell majd lépnie, ez lesz a másik feladata.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.