- hirdetés -

Szombat délutánra szervezi a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Első Orosházi Elnökségi Klubját, melynek egy közkedvelt helyi kocsma ad otthont.

Az eseményről, a jövőbeli tervekről és a párt helyi népszerűségéről (a nem túl rövid titulussal rendelkező) Bódai Dávidot, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt Békés megyei Szervezetének Sajtóügyi Alosztálya Kérdésekre Válaszoló Bizottságának Orosházi Alcsoportjának Sajtóreferens-helyettesét kérdeztük. Bódai kifejezte örömét avval kapcsolatban, hogy Orosháza polgármesterével névrokonságban áll.

Annyi bizonyos, hogy sok orosházi kedvelője van a pártnak (a facebookos adatok alapján). A konkrét tagok számára vonatkozóan milyen adatokkal tud szolgálni? Van már helyi képviselőjük?

– Jelenleg nem tudjuk pontosan meghatározni a helyi kedvelőink számát, hiszen nekünk nem csak az embereket, hanem a kutyákat, és a Ganümédeszről származó vírusokat is számba kell vennünk. Ezzel együtt körülbelül 2100-2200 körülire tehető a helyi szimpatizánsok száma. Helyi képviselőnk még nincs, egyelőre egy kenguru, és egy úszómester között vacillálunk.

Mik azok az intézkedések, amiket Orosházán a fontosnak tartanának?

– Szeretnénk átnevezni a várost, hiszen mint az kevéssé köztudott, Oros Györgyről, a méltán elfeledett filantrópról kapta a nevét, viszont nem érezzük úgy, hogy városunknak ezt a nevet kéne viselnie. Továbbá szeretnénk szép, vicces és hasznos akciókkal felhívni a figyelmet a városban fellelhető esetleges hiányosságokra. Korábban már négyszínfestettünk, illetve ültettünk virágokat, hasonló apró, ámde a hétköznapi életet szebbé tevő akciókra a jövőben is számítani lehet.

Mire számíthat az, aki szombaton ellátogat az első helyi elnökségi klub találkozójára?

– Szombat este ellátogat városunkba a kutyapárt elnökasszonya, és elnökura, illetve feltehetőleg 7 darab savköpő menyét. Hozunk örök életet, ami a mai nehéz időkben különösen fontos, illetve a párt legfőbb ígérete, az ingyen sör is feltűnhet a rendezvényen. Várunk szeretettel minden leendő és jelenlegi passzivistát, és érdeklődőt!

Néhány plakát, melyek segítségével bepillantást nyerhetünk a párt eszméibe, filozófiájába:

Kiemelt kép: hirado.hu

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.