- hirdetés -

Egy vállalkozói fórum margójára írt sajtóközleményt az orosházi Fidesz.
Az elmúlt hét végén fejlesztési-vállalkozói fórumot tartottak Orosházán, ahol házigazdaként vett részt Varga Zoltán önkormányzati miniszter, melyről mi is beszámoltunk. Szerkesztőségünk Molnár Bélától, az orosházi Fidesz elnökétől kapott egy sajtóközleményt, melyben a fórumon elhangzottakra kíván reagálni.
A FIDESZ orosházi csoportjának közleménye
„Varga Zoltán és a szakértelem?
Az elmúlt hét péntekén Varga Zoltán a szocialisták képviselőjelöltje kampányrendezvényt tartott egy civilnek álcázott egyesület, valamint a Magyar Fejlesztési Bank bevonásával.
A hozzánk eljutott hírek szerint Varga Zoltán csodálkozott, hogy a kivezényelt néhány szocialista mogul mellett alig foglaltak helyet a vállalkozók és az önkormányzatok képviselői. Felhívjuk Varga Zoltán figyelmét a sikertelen fórum kapcsán, hogy az emberek szeretnék minél gyorsabban lezárni az Önök nyolcéves, az országot romba döntő korszakát. Nem az Önök kampányában, hanem egy új kormány felállásában bíznak.
Az pedig megdöbbentő számunkra, hogy Varga Zoltán az önkormányzatok ellehetetlenítése után gyógyírként, további hitelek felvételét javasolja Orosháza városvezetőinek. Nemrég még arról győzködték a város közvéleményét évértékelőjükben, hogy vészesen eladósodik a település. Az Ön megoldási javaslata mégis a további hitelfelvétel!?
Szeretnénk felhívni miniszter úr figyelmét arra, ha részt vett volna az elmúlt időszak képviselő-testületi ülésein, tudhatná, hogy Orosháza nemrég 1,5 milliárd forintos hitelről állapodott meg az Unicredit Bankkal épp a Magyar Fejlesztési Bank forrásainak igénybevételéről. De arra is emlékeztetnénk, hogy 200 millió forintos panelhitel felhasználását szeretnénk elérni, amelyet szintén az MFB finanszíroz. A vállalkozók rossz tapasztalata pedig lehet, hogy abból fakad, hogy a megvalósult két műfüves pálya finanszírozásáról az OLLÉ-program keretében a Magyar Fejlesztési Banknak tavaly augusztus óta nem sikerült dönteni.
Varga úr, kevesebb kampány, nagyobb gazdasági felkészültség kellene és akkor az óriásplakátjain öles betűkkel hirdetett szakértelem is jobban érvényesülne. Bár nyolc év alatt ez nem jött össze. Miért pont a korteskedése során sikerülne?
Orosháza, 2010. január 18.
Molnár Béla
A FIDESZ orosházi elnöke”

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.