Az MSZP is leadta az ajánlóíveit

A helyi szocialista országgyűlési képviselőjelölt is összegyűjtötte a szükséges aláírásokat.  Füvesi Sándorék több mint ezer támogatási aláírást szereztek a hét végére.

A Magyar Szocialista Párt dél-békési országgyűlési képviselőjelöltjének támogatói aláírásait, az ellenzéki párt társadalmi szervezője adta át a Polgármesteri Hivatalban található választási irodában. Dégi Éva elmondta, hogy a szükséges ötszáz aláírásnak több mint a dupláját sikerült összeszedni Füvesi Sándor részére. Hozzátette, hogy hétfőn újabb ívekkel érkeznek.

Dégi Éva (jobbra) több mint ezer ajánlói ívvel érkezett (Fotó: Rosta Tibor)

Ahogy arról korábban beszámoltunk február 19-én megkezdték az ajánlóívek kiosztását a jelöltek és a jelölő szervezetek részére. A Fidesz már az első nap összegyűjtött 1760 támogatói aláírást. Molnár Béla, a kormánypárt helyi elnöke elsőként érkezett vissza az aláírt ívekkel, majd pár perccel később a Jobbik következett. A képviselőjelölteknek az ötszáz aláírást március 5-ig kell leadnia.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás