Egy napirend a rendkívüli testületin

Pályázathoz szükséges önerőről döntött a képviselő-testület február 7-én. 

Az MSZP frakciói képviselői és Tóth Zoltánné (FIDESZ) előre jelezték, hogy elfoglaltság miatt nem tudnak eljönni az ülésre. A Jobbik részéről csak Lénárd Zoltán érkezett meg, míg dr. Szabó Ervin nem indokolta meg előzetesen távolmaradásának okát. 

Dávid Zoltán határozatképesnek nyílványitotta a testületet.

A polgármester bejelentette, hogy Hegedűsné dr. Hegedűs Mária február 5-én elhunyt. Az önkormányzat egykori címzetes főjegyzőjét a város saját halottjának tekinti, ezért felkérte a teremben lévőket, hogy egy perces néma csenddel tisztelegjenek emlékének.

A mai nap egyetlen előterjesztése  szerint a város képviselő-testülete dönt arról, hogy Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében megvalósuló nappali szociális intézmények infrastruktúrájának fejlesztéséhez biztosítja a szükséges önerőt (tetőkarbantartás és falszigetelés) a város 2018-as költségvetésében fejlesztési hitel terhére. A képviselő-testület 10 igen és 1 tartózkodás mellett elfogadta a határozati javaslatot.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás