- hirdetés -

Új fejleményekről értesültünk abban az idei, orosházi esetben, ahol az előzetes információk szerint az idős ember pénztárcájából nem hiányzott pénz, bár azt még nem lehetett tudni, hogy kik és milyen szándékkal mentek oda hozzá, amikor hazaérkezett a bevásárlásból. A rendőrök azóta előállítottak egy szarvasi férfit, a gyanú szerint ő ment oda az idős emberhez és lopott tőle.

Korábban hírt adtunk arról a január 10-i esetről, amelyben egy vásárlásból hazaérkező idős férfivel kapcsolatban azt jelezte a fia, hogy idegenek léptek oda hozzá és elvették a pénztárcáját. A rendőrök rövid időn belül megkezdték a vizsgálatot. A pénztárcát megtalálták az érintett kerítésén belül. A bolti vásárlásoknak is utánajártak. Ezek alapján először úgy tűnt, nem hiányzik pénz az idős ember pénztárcájából, ugyanakkor a nyomozás folytatódott, vizsgálták azt a kérdést, hogy kik és milyen szándékkal mentek oda az idős emberhez.

– Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei előállítottak és kihallgattak egy szarvasi férfit, a gyanú szerint ő ment oda az idős emberhez. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a bácsit nem bántalmazta, de az újabb információ szerint lopott tőle pénzt. A nyomozás folyamatban van, a
rendőrök vizsgálják, tisztázzák a történtek részleteit – tájékoztatta szerkesztőségünket a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A fejleményeket a továbbiakban is figyelemmel követjük, amennyiben újabb információt közre a rendőrség haladéktalanul megosztjuk olvasóinkkal – A.Szerk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.