- hirdetés -

Lakossági megkeresésre és a közösségi médiában megjelent bejegyzések kapcsán jártunk utána annak, hogy esetleg újabb köztéri rablás történt-e a napokban Orosházán. A rendőrség még vizsgálja a szóban forgó esetet, de az elsődleges megállapítás szerint pénz nem hiányzik az érintett pénztárcájából.

Szerkesztőségünkbe az az információ érkezett, hogy egy újabb köztéri rablás híre borzolja az orosháziak kedélyállapotát. Ezért megkerestük a rendőrséget, hogy információt kérjünk az ügyben.

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy az Orosházi Rendőrkapitányságra január 10-én, szerdán 16 óra 53 perckor tett bejelentést egy férfi arról, hogy a vásárlásból hazaérkező édesapjához a háza előtt idegenek odamentek és elvették tőle a pénztárcáját. Az édesapja nem sérült meg, nem bántották.

A rendőrök rövid időn belül a helyszínre értek, az idős ember pénztárcáját a kerítésen belül megtalálták. Az esetet vizsgáló rendőrök elmentek azokra a helyekre, ahol az érintett vásárolt, feljegyezték, hol, mennyit fizetett. Így az elsődleges megállapítás szerint pénz nem hiányzik. A rendőrség vizsgálja, hogy kik és milyen szándékkal mentek oda az idős férfihoz.

A vizsgálat eredményeiről folyamatosan tájékoztatást nyújtunk.

Kiemelt kép illusztráció (Archív fotó: police.hu)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.