- hirdetés -

Hamarosan megkezdődik a 2023-as versenysorozat a ReDance Hip-Hop Crew táncosai számára. A nagy sikerű karácsonyi előadás óta már többször is színpadra álltak a táncosok, akik most új edzőjük, Rétes Anett vezetésével készülnek. A csapat alapítója, Harangozóné Rétes Edina ugyanis anyai örömök elé néz, de ez persze nem jelenti azt, hogy ne venne részt az egyesület életében.

Április 2-án kezdi meg a versenyszezont a ReDance Hip-Hop Crew csapata, a táncosok már javában készülnek a megmérettetésre. Emellett beindultak a fellépések is, eddig többnyire vidéki helyszíneken álltak a színpadra, melynek köszönhetően így még több helyen ismerhetik meg a 13 éve működő egyesületet. Nem unatkoznak és a következő hetekben, hónapokban sem fognak.

– Az idei év főbb tervei között szerepel, hogy a tanítványaim semmiben se szenvedjenek hiányt, főként most azért is, mert anyai örömök elé nézek és egy időre le kell majd állnom az egyesület aktív vezetésével. Szerencsére a testvérem és egyben jobb kezem Rétes Anett vezetésével minden működik tovább. Ő eddig is mindig nagy szerepet vállalt az egyesület életében, így nagy örömmel vállalta a felkérésem – mesélte a csapat vezetője Harangozóné Rétes Edina.

Több alkalommal is színpadra álltak már az elmúlt hónapok során, hamarosan jönnek a versenyek (Fotó: Horváth Bence)

Az egyesület így most új edzővel bővült, a csapatvezető kiemelte, hogy jó kezekben lesznek a tanítványai és biztos benne, hogy nem kell izgulnia majd semmi miatt velük kapcsolatban. Hozzátette, természetesen a döntés mellett a továbbiakban is számíthat rá a csapat és a szülők egyaránt. Céljuk mindig is az volt és a mai napig sem változott, hogy meg tudjanak oldani mindent együtt és ez működik. Csapatépítő programok is várhatók idén a részükről és persze a külön ünnepek is, melyeknek az elmúlt évek során mindig nagy sikerük volt.

Ezek közé tartozik az egyesület születésnapja, a Halloween, a Mikulás, a tavalyi év során pedig az egyik ilyen program kiemelt figyelmet is kapott. Ez nem volt más, mint karácsonyi egész estés előadásuk, mellyel 4 évvel a legutóbbi, Elveszve című darabot követően álltak színpadra. Ez a produkció, ami végül A Manóba címet kapta, hatalmas sikert aratott.

A karácsonyi előadás (A Manóba) hatalmas sikert aratott (Fotó: Horváth Bence)

Nagyon sokan voltak rájuk kíváncsiak és mint mondták, a vastapsból ítélve megérte ismét egy maradandót alkotniuk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.