- hirdetés -

Dabason volt érdekelt múlt hét szombaton a Candy Dance Crew csapata, a táncosok a XXVIII. Klauzál Kupa Országos Amatőr Táncversenyen vettek részt az OBO Arénában. Nem kevesebb mint 22 táncossal képviseltették magukat a mezőnyben és ha már ott voltak, nem is maradtak adósak a jó eredményekkel.

A csapat vezetője, Földesi Szandra elmondta, hogy szép létszámmal, azaz 22 táncossal utaztak el a versenyre, ahol formációban, csapatban indultak el, valamint több duó- és egyéni produkcióval. Az éjfélig tartó megmérettetésen pedig több ízben is felállhattak a dobogó valamelyik fokára.

Az egyesület CDC Full Team formációja a hip-hop kategóriában az első helyen végzett. Kiss Tímea Tünde a művészeti látványtáncban egyéni koreográfiájával a dobogó második fokára állhatott fel, míg az Ecseri Regina – Fekete Regina gyerek hip-hop duó a harmadik helyen végzett.

A dobogós helyezések mellett a többiek is szép eredményeket értek el, hiszen minden kategóriában rengetegen indultak, erős és szép számú mezőnyben nyújtottak kiváló teljesítményeket.

Eredmények részletesen:
Fekete Regina hip-hop gyerek 4. helyezés
Oláh Melinda Gabriella hip-hop junior egyéni 4. helyezés
Kiss Tímea Tünde művészeti látványtánc felnőtt 2. helyezés
Várdai Krisztina Laura hip-hop felnőtt 5. helyezés

Gyerek hip-hop duok:
Fekete Regina – Ecseri Regina 3. helyezés
Sándor Lia Triniti – Viczián Szófia 8. helyezés

Junior hip-hop duok:
Varga Dorina – Fülöp Vivien 9. helyezés

Lazarus felnőtt hip-hop csapat 4. helyezés
CDC Full Team hip-hop formáció 1. helyezés

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.