- hirdetés -

A nyári időszakban sem álltak meg a ReDance Hip-Hop Crew táncosai, az egyesület manó- és középhaladó csoportjának, majd később a haladóknak is volt edzőtábora, ahol már a szeptemberi alapozásra készültek és új koreográfiáikat is kipróbálták. Az első őszi hónap azonban más szempontból is emlékezetes volt számukra.

Szeptember 28-án ünnepelte az egyesület 13. évfordulóját. Mint mondták, volt torta, sok-sok finomság, stílusosan sok tánc és buli. A táncosok kérésére levetítették a legutóbbi színházi nagy előadásukat. Az Elveszve című darabot a 2014-es Életút és a 2016-os Képzavar című előadások után 2018-ban, a Petőfi Művelődési Központ színpadán mutatták be az érdeklődőknek, óriási sikert aratva. Ezt később 2019 tavaszán is megismételték, ismét telt házat varázsolva.

Nem véletlen tehát, hogy a visszatekintés is nagy hatással volt a csapatra.
– Akik résztvevői voltak az előadásnak, sokan megkönnyezték a műsor pillanatait, akik pedig nemrég érkeztek az egyesülethez, el voltak ájulva a műsor hangulatától és rögtön megjegyezték, hogy ezt szeretnék ők is átélni – mesélte Rétes Edina.

Most decemberre is tervben van egy nagyobb előadás, de az egyesület vezetője csak annyit árult el, hogy még sok dolognak kell összeállnia ahhoz, hogy ez a nagy vágy meg tudjon valósulni. Ők minden erejükkel azon lesznek, hogy ismét elkápráztassák a nézőket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.