- hirdetés -

A ReDance Hip-Hop Crew haladó csoportja is megtartotta nyári táborát az elmúlt napokban, ahol a szeptemberi alapozásra készültek, valamint új koreográfiáikat is kipróbálták. Nagyon várják már a közelgő őszi versenyszezont, addig pedig nyílt napokat is tartanak majd az érdeklődőknek.

Nyáron sem álltak meg a ReDance Hip-Hop Crew táncosai. Nemrég adtunk hírt az egyesület manó- és középhaladó csoportjainak nyári táboráról, június végén pedig versenyen is bizonyíthatták ügyességüket. Az eredmények nem is maradtak el, rengeteg dobogós helyezéssel, köztük egy győzelemmel zártak Kovács Norina révén.

Augusztus első napjaiban az egyesület haladó csoportja is megtartotta nyári táborát, ami már egyben rávezető is volt a szeptemberi alapozásra és természetesen az új koreográfiák sem maradhattak el.
– A táncosok már nagyon várják, hogy újra belelendüljünk a kis pihentető nyár után és készülhessünk a további fellépésekre, versenyekre. Ezzel én sem vagyok másként – árulta el csapatvezetőjük, Rétes Edina.

Hozzátette, hogy szeptember elején nyílt napot fognak tartani mindkét csoportjuknál a Petőfi Művelődési Központban. Az 5-12 éves korosztályt szeptember 6-án és 8-án, 16:10 és 17:30 között várják, míg a 13 év feletti táncolni vágyóknak szintén szeptember 6-án és 8-án, 17:30 és 19:00 között tartják bemutató foglalkozásaikat. Mindenkit várnak, aki kipróbálná a táncot, fejlődni szeretne benne vagy akár versenyszerűen is űzné.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.