- hirdetés -

Edzőtáborral kezdte a nyarat a ReDance Hip-Hop Crew tánccsapata, majd nem sokkal később ismét versenyen bizonyítottak. Azóta sem pihentek sokat, jelenleg a haladó csoportjuk tábora jelenleg is zajlik.

Június 20. és 24. között rendezte meg manó- és középhaladó csoportjainak táborát a ReDance Hip-Hop Crew csapata. Rétes Edina elmondta, hogy napi két táncedzés, közös ebéd és sok-sok program várta a táncolni vágyó gyerekeket. Az utolsó napot pedig egy háziversennyel zárták, ahonnan éremmel, oklevéllel és ajándékokkal térhettek haza a gyerkőcök.

– A piciknek ez már a 13. tábora volt, de minden ilyen programunk a csapatépítésről és a fejlődésről szól. A gyerekek szeretnek visszajárni és új élményekkel gazdagodni. Ez számomra is egy nagyon pozitív visszaigazolás és egyben törekvés is arra, hogy minden évben újult erővel vágjak bele a szervezésbe – nyilatkozta a csapatvezető.

A versenyzők nem sokkal később pedig versenyen is bizonyíthattak a nyári szünet előtt, június 26-án rendezték meg az Unity for Passion Dance Fest nevű erőpróbát, ahol végül nagyon szép eredményekkel zártak. A manó solo kategóriában induló Kovács Norina a dobogó tetejére is felállhatott, de a többiek is kitettek magukért.

Részletes eredmények:
Manó solo kategória: Kovács Norina 1. hely
Gyerek solo kategória: Bertalan Liza 3. hely
Gyerek solo kategória: Asztalos Molli 4. hely
Gyerek solo kategória: Kun Liliána 5. hely
Gyerek duó kategória: Asztalos Molli, Zsoldos Kenéz 3. hely
Junior solo kategória: Nyeső Réka 3. hely
Junior solo kategória: Bacsa Zsófi 5. hely
Junior duó kategória: Bagi Zsóka, Földházi Linda 3. hely
Junior duó kategória: Hangyási Jázmin, Pap Lili 6. hely
Felnőtt solo kategória: Dombovári Illés 2. hely

A táncosok a nyári szünet során sem pihentek sokat, jelenleg is zajlik a haladó táncosok tábora, melyről hamarosan részletes beszámolóval is jelentkezünk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.