- hirdetés -

Nemrég tartotta meg hagyományos, nyári edzőtáborát a Candy Dance Crew csapata. Földesi Szandra tanítványai jelenleg pihenőjüket töltik, de hamarosan ismét folytatódik nekik a fellépések és versenyek időszaka.

Legutóbb május végén vettek részt versenyen a Candy Dance Crew táncosai, akik akkor Törökbálintra utaztak és értek el szép helyezéseket a Basic Dance Cup nevet viselő megmérettetésen. A következő, júniusi hónap is izgalmasan alakult számukra, ekkor rendezte meg az egyesület hagyományos nyári táborát.

A csapat vezetője, Földesi Szandra elmondta, hogy a foglalkozások többségét a Petőfi Művelődési Központban tartották, a napi 4-5 óra tánc mellett minden napra jutott még valamilyen más mozgásforma is. Az orosházi légtornász testvérpár, Takács Andrea és Takács Noémi a silk és a karika alapjait tanította meg nekik.

A következő napon már Puravecz Péter, a Contact K.T.H.E. egyesület vezetőedzője tartott egy kemény airtrackes akrobatika órát a táborozóknak. Emellett visszatértek azok a tanítványok is, akik művészeti iskolában tanulnak jelenleg és kipróbálhatták, milyen érzés, ha ők is tartanak csapattársaiknak egy-egy táncórát.

– A szórakozás sem maradt el. A szokásoknak megfelelően csütörtök este Gyopároson aludtunk, a pénteket pedig a strandon töltöttük. Jelenleg egy kisebb nyári szünetet tartunk, de ez nem tart már sokáig, hiszen már most szombaton is lesz egy fellépésünk az Árpád-kertben, hamarosan pedig elkezdjük a felkészülést a következő, októberi versenyünkre – összegzett Földesi Szandra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.