- hirdetés -

Törökbálintra utazott szombaton a Candy Dance Crew csapata, ahol a Basic Dance Cup nevet viselő megmérettetésen vettek részt.

Hétvégén ismét megmérettetésen vettek részt a Candy Dance Crew táncosai, akik ezúttal Törökbálint felé vették az irányt. A csapat vezetője, Földesi Szandra elmondta, a Basic Dance Cup egy amatőr hip-hop táncverseny, ahol minősítéses és helyezéses versenyen egyaránt el lehetett indulni.

Ők ezúttal a helyezésekért indultak, a gyermek és serdülő korcsoportokban indítottak versenyzőket, valamint a csapatversenyben is részt vettek. Ilyés Amira a gyermek egyéni kategóriában állhatott fel a dobogó harmadik fokára. Számára még nem volt vége ezzel a kiváló eredményeknek, hiszen következhetett a Kiss Tímeával alkotott duója, mellyel már a serdülő korosztályban versenyeztek.

A duó végül szintén a harmadik helyen végzett. Várdai Krisztina a serdülő egyéni kategóriában lépett fel, ő a hatodik helyen végzett. A csapatok versenyét pedig az ötödik helyen zárták. Májusban ez már a második megmérettetésük volt ugyanis még a hónap elején Békéscsabán a Civil Kulturális Börzén a tánc kategóriában hozták el a kupát.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.