- hirdetés -

Idén is cipősdoboz adománygyűjtést szervezett az Orosházi Női Kézilabda Club. A Vöröskereszt Békés megyei szervezetének segítségével jut el a rászorulókhoz a rengeteg felajánlás.

Folytatva a több éves hagyományt ebben az évben is jótékonysági akciót hirdetett az Orosházi Női Kézilabda Club. Idén is cipősdoboz gyűjtést szerveztek, a dobozokba főleg tartós élelmiszert, jó minőségű ruhaneműt, játékot, könyveket vártak.

– Hosszú évekre nyúlik vissza az együttműködésünk a Magyar Vöröskereszt Békés megyei szervezetével és ha rajtunk múlik ez még sokáig így is marad. Ahogy telik az idő egyre több felajánlás érkezik, amiért nagyon hálásak vagyunk szurkolóinknak és támogatóinknak, hiszen általuk rengeteg gyermek karácsonyát tudjuk szebbé varázsolni. Köszönjük – fogalmazott Szabó Viktor klubmenedzser.

Az összegyűlt dobozok átadására december 17-én került sor az egyesület irodájában. A becsomagolt dobozokat a klubmenedzser mellett, az NB I/B-s felnőtt csapat négy tagja; Bálint Anna, Herjeczki-Antal Jenifer, Márczy Tekla és Vörös Bettina adták át.

– Társadalmi felelősségvállalásból az élen jár az ONKC, évek óta sokat nagyon sokat segítenek nekünk. A felajánlások idén is jó helyre kerülnek. Hálásan köszönjük – fogalmazott Tóth Zoltánné, a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezetének igazgatója.

Az elmúlt időszakban nem csak a rászoruló családok karácsonyát tette szebbé az orosházi klub, ahogy korábban beszámoltunk róla a Szikhát Kutyamenhelyre is adományokat vittek a női kézilabdázók.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.