- hirdetés -

Jótékonysági akciót szervezett az Orosházi Női Kézilabda Club, amellyel a Szikhát kutyamenhely lakóit támogatták. Az összegyűlt felajánlásokat december 10-én adták át.

Tápokkal, jutalomfalatokkal és konzervekkel teli kisbusz érkezett meg pénteken délelőtt a Szikhát Kutyamenhelyhez. Az Orosházi Női Kézilabda Club szervezett gyűjtést, ezeket adták át a hétvége előtt.

– Idén több jótékonysági akcióban is részt veszünk, úgy döntöttünk, hogy a Szikhát Kutyamenhely lakóit is támogatjuk. Nagyszerű támogatóink és szurkolóink vannak, hiszen segítségükkel rengeteg adomány összegyűlt, amit nagy örömmel hoztunk ki a négylábúaknak – fogalmazott Szabó Viktor klubmenedzser hozzátéve, hogy emellett továbbra is várják a felajánlásokat a Vöröskereszttel közös akciójukra is.

A kutyák nem csak az adományokért, hanem a látogatásért a simogató kezekért és a közös játékért is nagyon hálásak voltak. Szemmel láthatóan a kéziladázók is jól érezték magukat az állatok társaságában.

– Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy ennyien támogatnak minket. Az önkormányzat mellett az iskolák és a helyi egyesületek is rendszeresen segítenek bennünket. A női kézilabdázóknak is nagyon köszönjük a felajánlásokat – mondta az OrosCafénak Pusztai Ilona menhelyvezető.

Fotó: Patakfalvi Ádám

Az állateledel – konzervek, tápok, kutyaszalámi – mellett tisztítószerek, fertőtlenítők, eszközök is mindig jól jönnek a Szikhát Kutyamenhelyen. Télen várják a takarókat, pokrócokat a négylábúak ellátásához.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.