- hirdetés -

Nagyszabású fellépéseken, sztárzenekar klipjében, illetve kereskedelmi televíziók egész estés showműsoraiban már többször találkozhattunk az orosházi légtornász testvérpárral. Takács Andrea és Takács Noémi a kamerák kereszttüzében is jól mozognak, ezért keresik meg őket újabb és újabb produkciókhoz. Andrea mesélt a kulisszatitkokról, élményeiről.

Takács Andrea és Takács Noémi a hétköznapokban saját termükben a légtorna különböző műfajait oktatják tanítványaiknak, de nem ritka, hogy tapasztalatuk és tudásukra máshol is számítanak. Ilyen volt például a Wellhello videóklipje is, de legutóbb a két nagy magyarországi kereskedelmi csatorna is megkereste a testvérpárt.

Takács Andrea a hétköznapokban a fiataloknak adja át a tudását (Fotó: Horváth Bence)

Az RTL Klubon futó Álarcos énekesben léptek fel, a szarvas előadását színesítették akrobatikus képességeikkel. Takács Andrea szerint nagy kihívás volt, de nem a koreográfia, hanem a forgatási szünetek hossza okozott nehézségeket.

– Komplex feladat volt, egy cirkuszi témát találtak ki. Nagyon sokan voltunk, táncosok, zsonglőrök, akrobaták is voltak a színpadon, de sikerült az előadás. Én jól éreztem magam – értékelte a fellépésüket.

Elmondta, a készítők nagyon odafigyelnek arra, hogy a versenyzőket ne ismerhesse fel senki.

– Tényleg sejtésem sincs, hogy ki lehet a szarvas, akivel felléptünk. Jó kiállása van, én színészre vagy egy énekesre tippelnék. Még a produkcióban dolgozók sem tudják, kiket rejtenek a maszkok. A színfalak mögött kis poharakba dobálják cetliken a tippjeiket – mesélte Andrea.

Az RTL Klub mellett a másik nagy kereskedelmi televízió a TV2-n is több egész estés showműsor fut. Az egyik a Dancing With The Stars, ahol a Takács testvérpár a nyitó produkcióban szintén látható lesz ma este.

– Ennek a fellépésnek kedden volt a felvétele. Nem volt egyszerű, legalább 15 alkalommal csináltuk végig a kamerák előtt. Itt is elég sokan voltunk a színpadon. Ilyenkor az egyik legfontosabb, hogy összehangoltan mozogjunk és a megfelelő pillanatban hajtsuk végre a mozdulatokat. Jól kell csinálni a saját dolgunkat, de figyelni kell a többiekre is, ez elengedhetetlen ahhoz, hogy egységes képet alkossunk – sorolta a légtornász.

Vasárnap este a TV2 Sztárban Sztár című műsorában is fellép a testvérpár. Ez már egy másfajta kihívás lesz, hiszen élőben kell előadniuk a begyakorolt mozdulatokat. Elmondta, a fellépés előtt van egy kis izgalom, de amint elindul a zene elmúlik és csak a koreográfiára figyelnek.

Kiemelt képen: Takács Noémi és Takács Andrea légtornász testvérpár

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.