- hirdetés -

A járvány miatt fellépése továbbra sincs a Takács testvérpárnak, de így jutott idő saját termük kialakítására, ahol végre tanítványokat is fogadhatnak.

Az orosházi testvérpár Takács Andrea és Noémi ha nincs éppen veszélyhelyzet akkor fellépésekre jár, klipekben szerepel vagy éppen oktatják a rúdtáncban, karikán, illetve tissue-n szerzett tapasztalataikat. Állandó résztvevői a kereskedelmi televíziókon futó szuperprodukcióknak, hiszen a fellépők mögött látványos, akrobatikus elemekkel színesítik az előadásokat. A járvány most komoly hatással van munkásságukra is, de igyekeztek ebből a helyzetből is a legjobbat kihozni.

– Az utóbbi hónapokban sikerült olyan dolgokra fókuszálnunk, amire a megszokott tempó mellett kevésbé lett volna időnk. Régi álmunk volt egy saját terem, amivel még a járvány előtt el is készültünk, de sajnos kihasználni eddig nem tudtuk. Májusban végre elkezdhettük az edzéseket, ahol minden biztonsági óvintézkedést betarva, kisebb csoportokban tarthatunk órákat is – sorolta Andi.

Fotó: Rosta Tibor

Elmondták, hogy már tanítványaiknak is nagyon hiányzott a mozgás és a közösen töltött idő. Naponta mintegy húszan járnak hozzájuk gyakorloni és mozogni. Hangsúlyozták, az edzéseket a terem és a használt eszközök alapos fertőtlenítése követ.

Azt már Noémitől tudtuk meg, hogy mivel a különböző rendezvényekre továbbra is érvényben vannak a korlátozások így fellépéseik egyelőre nincsenek.

– Ennek ellenére készülünk, csiszoljuk a koreográfiákat, az elemeket, hogy amikor szükség lesz rájuk könnyebb legyen a visszaállás – tette hozzá Noémi.

Fotó: Rosta Tibor

Jelenleg a mindennapos munka mellett egy több napos nyári tábor szervezésére készülnek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.