- hirdetés -

Nagyszabású fellépéseken, sztárzenekar klipjében, illetve kereskedelmi televíziók egész estés showműsoraiban már többször találkozhattunk az orosházi légtornász testvérpárral. Amikor éppen nem szerepelnek tudásukat adják át a fiataloknak, az érdeklődő felnőtteknek. Legutóbb az önkormányzat munkájukat az Orosháza Város Sportjáért elismeréssel jutalmazta.

Takács Noémi és Takács Andrea óvodás koruk óta táncolnak, a modern kortárs táncművész képzettséget Budapesten szerezték meg. Kiemelkedő eredményeket tudhatnak maguk mögött a hazai versenyeken, emellett oktatói, edzői munkájuk is példaértékű, hosszú ideje tagjai a Magyar Légtornász Egyesületnek.

Temérdek munkájuk mellett jut idejük tudásukat és mozgás iránti szeretetüket átadni a város gyermek és felnőtt korú érdeklődő közösségének: a hétköznapokban saját termükben a légtorna különböző műfajait oktatják tanítványaiknak.

Fotó: Horváth Bence

– Ezt mindig is küldetésünknek tekintettük, fontos volt számunkra, hogy átadjuk azt a tudást, mozgás iránti szeretetünket másoknak. Az elismerés, amit a várostól kaptunk, azt mutatja, hogy jó úton haladunk. Büszkék vagyunk, hogy méltónak találtak minket erre a címre – nyilatkozta az OrosCafénak Takács Andrea.

Az orosházi testvérpár foglalkozásai és táborai igen népszerűek, amely annak is köszönhető, hogy kedves személyiségük, türelmük segíti és motiválja a mozogni vágyó orosháziakat. Facebook oldalukon található bejegyzésből kiderült, hogy idén is már több turnuson túl vannak, és hamarosan jön a következő.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.