- hirdetés -

Töretlen népszerűséggel tartja évről évre táborait Takács Andrea és testvére Takács Noémi. Nem hétköznapi világba csöppennek bele ilyenkor a gyerekek, akik megismerkedhetnek a rúdtánccal, a silkkel, és akrobatikával is. Az idei nyár harmadik turnusa zajlott a héten.

Takács Noémi és Takács Andrea óvodás koruk óta táncolnak és kiemelkedő eredményeket tudhatnak maguk mögött a hazai versenyeken. Az a céljuk, hogy a tudásukat és mozgás iránti szeretetüket átadják a város gyermekeinek, a nyári táboraikon is erre törekszenek.

– A mostani volt a harmadik turnusunk ezen a nyáron, amelyen összesen 36-an vettek részt. Itt a légtorna több ágával foglalkozunk, itt megismerik a karika, a rúdtánc, a tissue és hammock alapjait – osztotta meg az OrosCaféval Takács Andrea az Aradi utcai edzőtermükben.

Ottjártunkkor éppen tissue órát tartottak a fiataloknak. A gyerekek Pókembert megszégyenítő módon lógtak, forogtak, spárgáztak az anyagon. Az egyik résztvevő, Boldog Szonja elmondása szerint ezt kedveli igazán a légtornában, emiatt is maradt ennél a sportnál.

Takács Andrea hozzátette, hogy több visszajelzést is kaptak az eddigi táborokkal kapcsolatban. Csupa pozitív élményekkel távoznak tőlük a gyerekek, hiszen amellett, hogy fejlődnek, mozognak, rengeteg sikerélmény is éri őket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.