- hirdetés -

Köszönöm erőt adó támogatásukat a tanuszodával kapcsolatban is, érzékelem, érzem és tudom, hogy ez kulcsfontosságú városunknak! – jelentette ki Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere. Orosháza vezetőségének 2019-ben kellett megoldania a tanuszoda területének előkészítését, ami után a birtokba adás is megtörtént, így minden jogi akadályt sikeresen elhárítottak a kiemelt projekt elől.

Azt is megtudtuk, hogy amíg az egészségügyi vészhelyzet engedte, Dávid Zoltán több alkalommal is tárgyalt Budapesten az orosházi tanuszodáról.

– Egyértelmű célom: a beruházás elindításának az előkészítése mielőbb megkezdődhessék – jelentette ki a polgármester.

A városvezető kérdésünkre azt is elmondta, a pandémia (egészségügyi vészhelyzet) harmadik hullámának legyőzése után az elmúlt hetekben több alkalommal is Budapesten járt.

– A szakkollégákkal lefolytatott konstruktív megbeszélés után elmondhatom, hogy a fővárosban jelenleg is folyik a munka a tanuszodáért. Megtapasztaltam, hogy Budapesten is átérzik, hogy ez mennyire fontos nekünk, orosháziaknak! A következő jelentősebb lépcsőfokról és a részletekről idén szeptemberben tájékoztatok minden orosházit – fogalmazott.

A polgármester ezután megköszönte az orosháziak erőt adó támogatását.

– A mai világban különösen kevés olyan cél van, amit politikai hovatartozás nélkül minden orosházi támogat! Ezért is kiemelten fontos az orosházi tanuszoda! – tette hozzá a polgármester.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.