- hirdetés -

Vízilabdázók edzenek a hétvégétől Gyopárosfürdőn. Néhány válogatott Orosházán száll meg a szentesi Európa-bajnokság idején.

A közelben, Szentesen rendezik június 27. és július 4. között az idei U15-ös női vízilabda Európa-bajnokságot. A nagyszabású sporteseményből Orosháza is tevékeny szerepet vállal majd, hiszen négy válogatott az Alföld Gyöngye Hotelben száll meg.

– Számukra edzéslehetőséget is biztosítanunk kell. A Magyar Vízilabda Szövetség megkereste fürdőnket és az Eb idejére kibérelték az uszodánkat – mondta az OrosCafénak Benkő Ferenc, a fürdőért felelős Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója.

Elmondta azt is, hogy a járvány miatt különböző egészségügyi protokollokat kell betartaniuk a csapatoknak, így szigorú előírásokat kell követnie a fürdőnek is.

– Az uszoda teljes környéke le lesz zárva a fürdőzők előtt, ami azt jelenti, hogy június 26. és július 4-e között az úszni vágyók nem használhatják az ötven méteres medencénket és a mögötte található tanmedencénket – emelte ki Benkő Ferenc.

A parkfürdő, valamint az élményterasz medencéi már üzemelnek és csökkentett jegyárral látogathatók.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.