- hirdetés -

Még javában tart a Házasság hete, ennek tényét akár a facebookot görgetve is megtapasztalhatjuk. Többek profilképe változott át a napokban, és hirdeti a szerelmet, az összetartozást, a házasság kötelékének szépségét. Városunkban a Szerelmes Kalandtúra feladatait is sok pár vállalta már be, Bánkiné Révész Adriennt és Bánki-Horváth Györgyöt épp az egyik teljesítése közben, az orosházi szelfipont szívénél kaptuk lencse- és mikrofonvégre.

Adrienn és György 20 éve házasok. Már jó ideje vállalnak „apa” és „anya” szerepet, de ettől függetlenül nem szeretnék feledni azt a tényt sem, hogy ők a három gyermek mellett is megmaradtak férfinak és nőnek, férjnek és feleségnek. Ezért is regisztráltak a Szerelmes Kalandtúra Orosháza programra, és teljesítik annak feladatait napról napra.

A házaspár a hét programból már ötöt kipipált. Hogy melyik ötöt hajtják végre az első öt nap során, az rájuk van bízva, hiszen a feladatok sorrendjét a párok maguk határozzák meg.

Húsz közös év és három gyermek után (Fotó: Horváth Bence)

– A közös beszélgetés során nosztalgiáztunk egy kicsit – kezdte György. – Felelevenítettük, hogyan ismerkedtünk össze, és hogy mi tetszett meg nekünk akkor a másikban. Ezt követte a tánc, majd a címerkészítés és a filmnézés, ma pedig a sétával és a közös szelfi indítottuk a reggelt.

Felidézték az első pillantást, az első randit

Adrienn és György az egyetemi éveik alatt szerettek egymásba Szegeden. Egy közös baráti társaságba csöppentek, és ahogy György mesélte, egy szép márciusi napon úgy döntöttek, hogy mivel már túl vannak több hónapnyi beszélgetésen, most már végre elmennek együtt egy buliba. Ettől az estétől datálódik a kapcsolatuk.

A mai programot már korán reggel kipipálták (Fotó: Horváth Bence)

Adrienn elmesélte, férjével évről-évre rendszeres résztvevői a Házasság hete programjainak. Már az elsőt is nagyon élvezték, és utána is minden alkalommal azt érezték, valahol szükség van rá, és sokat nyújt a számukra. Már most biztosak benne, hogy jövőre is jelentkeznek, sőt biztatnak minden szerelmespárt arra, hogy éljék át kedvesükkel ezeket a játékos, romantikus feladatokat.

– A címerrajzolás számomra nagyon nagy élmény és újdonság volt – tette hozzá György. – Azokat a szimbólumokat kellett beleillesztenünk a képbe, melyek a leginkább jellemzik a kapcsolatunkat. Érdekes, hogy nagyon sok hasonló dolgot tettünk bele, de azért ki is egészítettük egymás gondolatait. Szerintem mindkettőnk számára tanulságos volt ez a feladat is.

A közös szelfi bemutatásáért ajándék is jár a Rétesboltban (Fotó: Horváth Bence)

Még vár rájuk a közös vacsorakészítés és a társasjátékozás. A Házasság hete február 14-én, vasárnap zárul.

– Ezen a héten tényleg megpróbálunk még jobban odafigyelni egymásra, bár azért igyekszünk az év minden napján időt szánni a beszélgetésre, a közös pillanatokra – vette át a szót Adrienn. – Mindkettőnk számára nagyon fontos, hogy ne szakadjunk el egymástól. A három gyermekünk mellett ez nem egyszerű, de időről időre kerítünk olyan alkalmakat, amikor kettesben lehetünk. Mint most ez a szelfikészítés. Végre van időnk arra, hogy csináljunk magunkról egy jó közös képet – zárta nagy mosollyal.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.