- hirdetés -

Még nem késő jelentkezni. Regisztráljatok és játsszatok! Indul a Házasság hete.

Ebben a játékban maga a részvétel az, ami a jelentkezőknek élményt, izgalmat és örömet ad. A kalandtúrára jelentkezőket hét program várja, melyek célja, hogy felhívja a figyelmet a házasság értékeire, valamint segítséget nyújtson a házasságra készülőknek, és az esetleges párkapcsolati problémákkal szembesülőknek. A feladatok egyszerűek, mégis nagyszerűek, köztük közös társasozást, fényképnézegetést, sütés-főzést, romantikus táncot, andalgó sétálgatást, filmnézést és szerelmes levélírást találnak a nevezők. És ez nem minden! Minden feladathoz csatlakoznak még olyan ötletek, melyek segíthetnek a pároknak a nosztalgiázásban vagy épp az egymásra hangolódásban. Ilyen például a következő kérdések megválaszolása: „Mi tetszett meg először bennem, amikor megismerkedtünk?” „Mikor és miből érzed leginkább azt, hogy szeretlek?”.

A hétpróba teljesítéséért a közös élményen túl ajándék is jár

A házasság hetét évről évre a keresztény egyházak és civil szervezetek közös munkája hívja életre. A mozgalom már húsz országban van jelen, Orosházán 2016 óta ünneplik.

Az idei feladatok a Szerelmes Kalandtúra Orosháza facebook oldalon találhatók, és azok tetszőleges sorrendben végezhetők. A feladatok teljesítése a jelentkezők számára megfelelő, egyéni ütemezéssel történik.

Ajándék is jár! Az a pár, aki regisztrál a programra, és a Kossuth utcai szelfipont szívénél készít egy fotót, a szelfi felmutatása ellenében egy apró ajándékot is átvehet február 14-én a Rétesboltban.

A program zárásaként a szervezők február 14-én délután 5 órától Zoom-os élménymegosztásra várnak minden résztvevőt.

Képek: pixabay.com

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.